Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Viszonteladó szeretnék lenni

A Gtechniq nanotechnológiás autó-, kerékpár- és hajóápolási készítmények a piacon fellelhető felületkezelések legmagasabb színvonalát képviselik. A Gtechniq viszonteladó státusz minden egyéni vállalkozó, cégtulajdonos vagy magánszemély számára egyedi lehetőséget biztosít, hogy innovatív és minőségi termékeink forgalmazásával osztozzon velünk sikerünkben!

Gtechniq viszonteladó
Gtechniq viszonteladó

Miért legyen Ön is Gtechniq viszonteladó?

Termékeink a folyamatos fejlesztéseknek, teszteléseknek és intelligens felülettudománynak köszönhetően fényévekkel megelőzik versenytársainkat. A szennyeződés taszításról, karcállóságról, könnyű tisztíthatóságról és használhatóságról, UV- és foltállóságról, vagy hosszútávú fény- és színvédelemről van szó.

  • Csúcstechnológiás autó-, kerékpár- és hajóápolási termékek
  • Széles termékpaletta
  • Rendszeresen bővülő árukészlet
  • Folyamatosan növekvő ügyfélkör
  • Versenyképes, kedvező eladási ár
  • Segítség a Gtechniq termékek terjesztéséhez, értékesítéséhez

Intelligens felületkezelési megoldások a Gtechniqtől:

Autó – kerámia bevonatok / mosás és szennyeződés eltávolítás / gyorsbevonatok / kerék és műanyagtisztítók / üveg, plexi és fémtisztító termékek / autó belső tisztítószerek / segédeszközök, kiegészítők, csomagok

Hajó – kerámia bevonatok / hajóbelső ápolók / mosás és szennyeződés eltávolítás / gyorsbevonatok / üveg, plexi és fémtisztítás / segédeszközök, csomagok

Kerékpár – felszerelés tisztítás és védelem / gyorsbevonatok / kerámia bevonatok / mosás és szennyeződés eltávolítás / segédeszközök, csomagok

 

Viszonteladókat keresünk: hogyan lehet partnerünk?

Szeretne prémium Gtechniq termékeket kínálni partnerei vagy vevői számára mint viszonteladó? Most itt a lehetőség! Ahhoz, hogy Ön is viszonteladónkká válhasson, csupán kövesse az alábbi jelentkezési folyamatot:

Kérdőív kitöltése

Adja meg adatait a weboldalunkon található kérdőív kitöltésével, majd küldje el nekünk! Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ezzel el is indította a folyamatot, hogy Ön is Gtechniq viszonteladó lehessen, és elkezdhessük a közös együttműködést!

Kapcsolatfelvétel

Üzletkötő kollégánk a jelentkezés beérkezését követően rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon keresztül vagy személyesen. Ennek során tájékoztatja a részletekről és felteheti neki összes felmerülő kérdését, hogy mi szükséges a Gtechniq viszonteladó partnerré váláshoz.

Viszonteladó szerződés megkötése

Amíg Ön felvértezi magát az összes lényeges információval, mi elkészítjük viszonteladóknak szóló szerződését. Az aláírást követően kijelenthető, hogy hivatalosan is Gtechniq viszonteladó partnerré vált!

Azt szeretnénk, hogy Ön átfogó ismereteket kaphasson minőségi termékeinkről. Ezért egy ingyenes oktatást biztosítunk, amely során megismerheti a Gtechniq nanotechnológiás felületápoló készítmények összes előnyét és tulajdonságát.

Viszonteladó státusz

Az aláírt szerződés és a megszerzett tudás birtokában kezdetét veheti a közös munka. Gratulálunk, és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi kérdőív kitöltésével és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot:

Elérhetőségeink:

 

Gtechniq Magyarország

1032 Budapest Kiscelli utca 74.

T: +36 1 250 1991

E: info@gtechniq.hu

Partner Program

Jelentkezzen viszonteladónak vagy vegyen részt Akkreditált Partner Programunkban!