Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
Termékkategóriák

Autó tisztító szerek

Prémium minőségű autó tisztító szerek a Gtechniq-től! Erős tisztító hatás, teljeskörű védelem, felhasználóbarát kialakítás – és a nanotechnológia ereje: ismerje meg termékeinket!

Autó tisztító szerek: ezért válassza a Gtechniq-et!

Hatalmas tapasztalat, tudománnyal ötvözve 

Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az autóápolás területén, ami azt jelenti, hogy jelen voltunk az elmúlt évek legnagyobb technológiai ugrásaikor is. Ezt a rutint és tudást pedig szeretnénk minden autótulajdonos előnyére fordítani.

Az általunk alkalmazott technológiák a legmodernebbek közé sorolhatók. Így az évek óta gyűjtögetett tapasztalatunkkal együtt mára igazán erős fegyvert alkottunk: magukat a Gtechniq termékeket. Ha kérdései merülnének fel, forduljon munkatársainkhoz bizalommal, hiszen munkánk és szenvedélyünk is az autóápolás.

A hagyományos technológiákon túl 

Termékeink a nanotechnológiát hívják segítségül, amikor autó tisztításról vagy ápolásról van szó. Ez a ma létező egyik legmodernebb tudományos terület, amely új ajtókat nyit az élet minden területén. Elbízni azonban nem akarjuk magunkat, így a kezdetek óta kutatjuk az újabb és újabb lehetőségeket, amikkel még jobb és hatékonyabb készítményeket fejleszthetünk.

A már elkészült Gtechniq termékeket pedig szélsőséges körülmények között teszteljük, hogy biztosak lehessünk abban: minden egyes vásárlónk igényeinek megfelelnek.

Nanotechnológiás autóápolók hatalmas választéka

A Gtechniq mára autó tisztító szerek mellett tucatnyi más terméket is kínál, amely autója külsője és belsője számára is segítséget nyújthat. Így ha az autótisztító mellett járműve más részein is alkalmazná a nanotechnológiát, a legjobb helyen jár!

Az általunk forgalmazott eszközök és kiegészítők mellett számtalan autóápolási terméket is talál nálunk. Elérhetők autó ablak tisztítók, gumiápolók, kerámia bevonatok, kerék és műanyagápolók, de gyorsbevonatok, fém, üveg és műanyag ápolók is. Válogasson webáruházunkban kedvére és adja meg autója számára azt a törődést, amit érdemel.

Részletes útmutatás

Nagyon fontos, hogy készítményeink csak akkor tudnak maximális teljesítményt kifejteni, ha megfelelően használják őket. Azonban nanotechnológiás szer és nanotechnológiás szer között is jelentős eltérések lehetnek. Emiatt a Gtechniq autó tisztító szerek és egyéb termékek használata előtt is olvassa el a használati útmutatót, amely pontosan kifejti, hogy milyen lépéseket kell követnie és mire kell figyelnie. Amennyiben ezeknek eleget tesz, termékeink a lehető legjobb eredményt fogják produkálni.

A Gtechniq autó tisztító szerek legnagyobb előnyei

Nanotechnológia az autóápolásban

Az autóápolás mellett szenvedélyünk a technológia. Elképesztő eredményeket, fejlődéseket tesz lehetővé, mi pedig büszkék vagyunk, hogy nem csak tanúi, de fejlesztői is lehetünk a prémium minőségnek.

A nanotechnológia nanométer méretű skálán való munkát jelent, azaz a látható tartomány tört részét. Azért beszélünk formabontó technológiáról, mert az anyagok fizikai és kémiai tulajdonságai ezen a szinten jelentősen eltérnek az általunk ismerttől. Ennek köszönhetően lehetővé teszik a hagyományosnál sokkal hatékonyabb és hosszan tartóbb javításokat, tisztítást és ápolást.

Az autó tisztító szerek terén a nanotechnológia segítségével a kosz és rászáradt szennyeződések lebontása helyett az ezek és az autó felülete közötti kapcsolatot támadjuk. A kapcsolat fizikai-kémiai lebontása segít abban, hogy a legmakacsabb szennyeződésektől is gyorsan és hatékonyan megszabadulhassunk – az autó felületeinek károsítása nélkül.

Erős tisztító hatás <h3>

A Gtechniq autó tisztító szerek tehát rendkívül erős tisztító hatással bírnak. A fent leírt folyamatoknak köszönhetően azzal a piszokkal is képesek elbánni termékeink, amelyekkel a hagyományos autósamponok és egyéb tisztítószerek nem. Így a hétköznapi kosz – például por, sár – mellett a különlegesebb esetekben is jó választás lehet autó tisztító szereink egyike.

Teljes körű védelem

Bár elsőre azt gondolhatnánk, hogy az autó tisztító szerek elsődleges feladata nem a védelem, valójában igenis fontos tulajdonságról van szó. A hagyományos tisztítószerek gyakran fizikai erőt is igényelnek a takarításhoz, azaz sikálni, súrolni kell az autó karosszériáját és üvegeit. Ez azonban már önmagában is sérüléseket okozhat – arról nem is beszélve, ha maga a szer is olyan erős kémiai anyagokat tartalmaz, hogy azok megmarják a felületet.

A termékeink azonban elsődleges funkciójuk mellett az autó védelmét is szem előtt tartják. Magának a nanotechnológiának is előnye, hogy épen hagyja a kezelt felületeket – mi azonban még ennél is egy lépéssel tovább mentünk. Úgy fejlesztettük ki autó tisztító szereinket, hogy azok használatuk és összetételük alapján is gyengédek. Ennek köszönhetően teljes körű védelmet nyújtanak – kosz és sérülések ellen is.

Gyorsaság

A nanotechnológia nem igényel órákig tartó áztatást vagy kemény sörtéjű kefével való súrolást. Amellett, hogy ezek akár jelentős károkat is okozhatnak az autó fényezésében és üvegein, rendkívül időigényes folyamatok is. A termékeink azonban a tömény erő helyett az ész hatalmára esküsznek: a tudományos alapokon nyugvó, szélsőséges körülmények között tesztelt autó tisztító szerek könnyedén és gyorsan eltávolítják a szennyeződéseket. Az adott termék pontos paramétereitől függően akár 10-15 perc is elegendő lehet ahhoz, hogy szinte újként csillogó autónk lehessen.

Felhasználóbarát termékek

Végül, de nem utolsó sorban büszkeséggel tölt el minket, hogy könnyen használható, felhasználóbarát termékeket árusítunk. Ugyanis mit sem ér a hatékonyság és gyorsaság, ha külön hozzáértők szükségesek ahhoz, hogy egy rövid autómosást megoldhassunk.

Éppen ezért termékeinek könnyedén használhatók, a csomagolások pedig részletes használati útmutatást is tartalmaznak. Amennyiben ezeket a leírásokat pontosan követi, biztosan gyors és egyszerű használatban lesz része.

Ha mégis kérdései merülnének fel akár termékeink, azok alkalmazása vagy szolgáltatásaink kapcsán, keressen minket elérhetőségeink egyikén keresztül!