Barion Pixel

Kerámia bevonat

A legtöbb autótulajdonos azt szeretné, ha járműve úgy nézne ki, mintha most jött volna ki a szalonból. A kocsi megjelenésének ápolására többféle opció is rendelkezésre áll – ezek egyike a csúcstechnológiás Gtechniq kerámia bevonat, amely erős és tartós réteget képez autónkon. Az eredmény hosszantartó ragyogás és védelem szeretett gépjárművünknek: tekintse meg minőségi autó kerámia bevonat termékeinket!

Mi is pontosan a Gtechniq Kerámia bevonat autóra?

A kerámia bevonat, vagy más néven nanobevonat egy manuálisan alkalmazható speciális anyag, amely kémiai úton kötődik a fényezéshez. A „nano” a bevonatban felhasznált vegyi részecskék méretére utal – minél kisebbek, annál jobban tapadnak az autó vázához.

A Gtechniq prémium kerámia bevonatokat több éves használatra tervezték, hogy az autók fényezése minden alkalommal vadonatújnak hasson. Termékeink 4-5x keményebb réteget képeznek a karosszérián, mint a gyári fényezés – így hatékonyan védi a jármű megjelenését a kisebb karcok ellen. A bevonat telepítése új autónál azonnal, használt autó esetén pedig karosszéria korrekciót követően ajánlott.

A Gtechniq termékek mélyebb ragyogást biztosítanak a jármű fényezésének, miközben ellenállnak a mosási karcoknak, időjárásnak, sós víznek, savaknak, gyantának, kátránynak, madár ürülék okozta marásnak. Vízlepergető hatásuk miatt az autóról lepereg az eső víz, sár, nem tud megtapadni a piszok. Mind a karosszéria-, mind a fényszóró kerámia bevonat öntisztulásra képes, így sokkal kevesebb mosást igényel a jármű, és sokáig tiszta külsőt kölcsönöz neki.

Miben különbözik a kerámia bevonat a waxtól?

Bár a kerámia bevonatok és a waxok sok hasonlóságot mutatnak, a különbségek elég nagyok ahhoz, hogy külön kezeljük a két autóápoló készítményt. Egy wax ugyan védelmet nyújt a vegyi és egyéb káros anyagokkal szemben, de sokkal kevésbé ellenállók, mint a bevonat. Emellett a wax nem rendelkezik semmilyen komolyabb tapadó hatással – vagyis gyakorlatilag egyszerűen a festék tetején fekszenek, és ritkán tartanak ki pár napnál vagy hétnél tovább.

Miért ajánlott kerámia bevonat használata autónkon?

Védelem a kisebb karcolásokkal szemben

Az apróbb karcolások nem tesznek kárt a járműben, amennyiben autónkon kerámia bevonatot használunk. Ugyan a nagyobb kavicsfelverődések és az elmért parkolásból adódó sérülések ellen nem nyújt védelmet, a mosási karcokat azonban kellően minimalizálja. Az erősebb védelem érdekében a bevonat használata előtt érdemes minőségi karosszériavédő fóliával bevonni autónkat – a kettő együtt igen magas színvonalú, hosszú évekig tartó biztonságot nyújt gépjárművünk fényezésének.

Folyékony üveg autóra: UV sugarak elleni védelem

Ha autónk sokáig van kitéve a nap ultraibolya sugarainak, abból előbb-utóbb számos probléma adódik. Az extrém hő ugyanis oxidációt okoz, ami repedésekhez vagy a festék kifakulásához vezet. A kerámia bevonat olyan védőréteggel ruházza fel gépjárművünket, amely taszítja a káros sugarakat, így megóvja a fényezést azok negatív hatásaitól. A megfelelő bevonat és mosási technika jelentősen meghosszabbítja a festés élettartamát, és csökkenthető a lakkréteg leválásának esélye.

Kiemelkedő hidrofób tulajdonságok, könnyű tisztíthatóság

A víz kalciumot és egyéb ásványi lerakódásokat tartalmaz, amelyek foltokat hagyhatnak az autón. A kerámia bevonat egyik előnye, hogy hidrofób – más szóval taszítja a víz molekulákat, így azok könnyen lecsúszhatnak a felületről. Ennek köszönhetően nem kell minden alkalommal egy törlőkendő után rohanni, amikor autónk felülete nedves lesz. Ebből következik, hogy a jármű takarítása is nagymértékben leegyszerűsödik és felgyorsul, ráadásul ritkábban kell majd sort keríteni rá.

Megóvja a fényezést a maró szennyeződések ellen

Az olyan anyagok, mint a madárürülék vagy poloskabelek nagy mennyiségű húgysavat és gyomorenzimeket tartalmaznak, amelyek feloldhatják az autó festését. Ugyanez vonatkozik a sárra és egyéb hasonló szennyeződésekre, amelyek nagy meleg esetén szó szerint belesülnek az autó fényezésébe – ezen hibák kijavítása pedig módfelett költséges. A minőségi bevonat vagy kerámia spray egy nagyszerű megoldás, hogy megakadályozzuk ezt a folyamatot, miután nem hagy teret a káros anyagok behatolására.

Kerámia bevonat: miért a Grechniq?

Több, mint 20 éves autóipari tapasztalat

Csapatunkkal több, mint 2 évtizede tevékenykedünk az autóápolás területén. Cégünk alapítása Drew Gill kvantumfizikus nevéhez kötődik, aki a piacon kapható fényezésvédelmi kínálatban csalódva létrehozta a Gtechniq-et. A márka égisze alatt a cél olyan intelligens autó tisztító szerek megalkotása volt, amelyek mind teljesítményben, mind tartósságban megfelelnek a piac legmagasabb elvárásainak is. 2001-es indulásunk óta szüntelenül kutatjuk az innovatív megoldásokat, amelyeket nanoméretű felülettechnikával ötvöztünk. A szüntelen kísérletek és az évek tapasztalata végül sikerre vezetett: kínálatunkban olyan átlag feletti hatékonyságú és magas színvonalú autóápolási készítményekből válogathatnak vásárlóink, amelyek valóban teljesítik az ígért eredményeket.

Kerámia bevonat a nanotechnológia erejével

Amennyiben Ön a legjobb autóápolási termékek után kutat gépjárműve számára, akkor a legjobb helyen jár! A Gtechniq kerámia bevonat a nanotechnológia erejével utolérhetetlen tartósságot biztosít. Ennek oka a nanorészecskék viselkedése: ezen apró molekulák ugyanis kémiailag kötődnek a kezelt felülethez. így egy tartós réteget képeznek, amely kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mindennapok megpróbáltatásainak. Legyen szó szennyeződés vagy víztaszító hatásról, maró hatás, káros napsugarak vagy mikro karcolások elleni védelemről, készítményeinkre minden körülmények között számíthat. 

Gyors országos kiszállítás az ország bármelyik pontjára

A Gtechniqnél nap nap után azon dolgozunk, hogy mindenki számára maximális ügyfélélményt biztosítsunk. Miután Önnek sikerült kiválasztani a céljaihoz leginkább alkalmas kerámia bevonat típust, csak dőljön hátra, mi pedig intézzük a többit! A tranzakciót követően rögtön akcióba lépünk: gyorsan összekészítjük csomagját, majd késlekedés nélkül útjára bocsátjuk a GLS futárszolgálattal. Ha a Gtechniq webáruházból rendeli meg kerámia bevonat készítményét, nem kell hosszú heteket várnia megrendelésére – csupán néhány munkanap, és máris alkalmazhatja is Gtechniq termékét autóján! Mindemellett figyelemmel is tudja követni, hogy merre jár csomagja. A szállításról ugyanis e-mailt és nyomkövetési számot is fog kapni, valamint egyeztethet is előzetesen telefonon a futárral küldeményének várható kiszállítási idejéről.

Gtechniq: intelligens autóápolási termékek arzenálja

Kínálatunkban nemcsak kerámia bevonat elérhető: célunk, hogy webshopunkból egy vásárlás alkalmával minden szükséges autótisztító és autóápoló terméket be tudjon szerezni. Termékeink segítségével búcsút mondhat homályos fényezésnek és a több órán át tartó takarításnak! Virtuális polcainkon Ön olyan intelligens Gtechniq készítmények közül válogathat, mint nanotechnológiás autósamponok, műanyag- és gumiápoló, szélvédő tisztító, autó ablak tisztító, impregnáló spray, alufelni tisztítók vagy autó belső tisztítószerek. A segítségükkel olyan tulajdonságokkal ruházhatja fel gépjárművét, mint karcállóság, szennyeződés taszítás, UV- és foltállóság, könnyű tisztíthatóság, valamint hosszantartó fény- és színstabilitás: válogasson csúcsminőségű készítményeink között!

Gtechniq autó kerámia bevonat árak: mennyibe kerülnek?

Egy Gtechniq kerámia bevonat autóra ár tekintetében igen széles skálán mozoghat attól függően, hogy az adott termék milyen jellemzőkkel bír, és mekkora kiszerelésben kapható. Emellett a végső összeget befolyásolja az a tény is, hogy a készítmény autókra, vízi járművekre vagy kerékpárokra alkalmas. A pontos kerámia bevonat ár ezen tényezők függvénye, amely minden termék alatt megtalálható.

Kivitelezési árajánlattal és időpontegyeztetéssel összefüggésben keresse bátran akkreditált Gtechniq partnereink egyikét kapcsolati oldalunkon keresztül!