Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Kerámia bevonat

Nanotechnológiás Gtechniq kerámia bevonat a hosszantartó ragyogásért és extra védelemért. Tekintse meg csúcsminőségű termékeinket!

Kerámia bevonat: miért a Grechniq?

Több, mint 20 éves autóipari tapasztalat

Csapatunkkal több, mint 2 évtizede tevékenykedünk az autóápolás területén. A cél olyan intelligens autó tisztító szerek megalkotása volt, amelyek mind teljesítményben, mind tartósságban megfelelnek a piac legmagasabb elvárásainak is. 2001-es indulásunk óta szüntelenül kutatjuk az innovatív megoldásokat, amelyeket nanoméretű felülettechnikával ötvöztünk. Kínálatunkban olyan átlag feletti hatékonyságú és magas színvonalú autóápolási készítményekből válogathatnak vásárlóink, amelyek valóban teljesítik az ígért eredményeket. 

A nanotechnológia ereje

A Gtechniq kerámia bevonat a nanotechnológia erejével utolérhetetlen tartósságot biztosít. Ennek oka a nanorészecskék viselkedése: ezen apró molekulák ugyanis kémiailag kötődnek a kezelt felülethez. így egy tartós réteget képeznek, amely kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mindennapok megpróbáltatásainak. Legyen szó szennyeződés vagy víztaszító hatásról, maró hatás, káros napsugarak vagy mikro karcolások elleni védelemről, készítményeinkre minden körülmények között számíthat. 

Gyors országos kiszállítás az ország bármelyik pontjára

 Miután Önnek sikerült kiválasztani a céljaihoz leginkább alkalmas készítményt, csak dőljön hátra, mi pedig intézzük a többit! A tranzakciót követően rögtön akcióba lépünk: gyorsan összekészítjük csomagját, majd késlekedés nélkül útjára bocsátjuk a GLS futárszolgálattal. Ha a Gtechniq webáruházból rendeli meg autóápolóját, nem kell hosszú heteket várnia megrendelésére – csupán néhány munkanap, és máris alkalmazhatja is Gtechniq termékét autóján! 

Gtechniq: intelligens autóápolási termékek arzenálja

Virtuális polcainkon Ön olyan intelligens Gtechniq készítmények közül válogathat, mint nanotechnológiás autósamponok, műanyag- és gumiápoló, szélvédő tisztító, autó ablak tisztító, impregnáló spray, alufelni tisztítók vagy autó belső ápoló termékek. A segítségükkel olyan tulajdonságokkal ruházhatja fel gépjárművét  mint karcállóság, szennyeződés taszítás, UV- és foltállóság, könnyű tisztíthatóság, valamint hosszantartó fény- és színstabilitás: válogasson csúcsminőségű készítményeink között!

Gtechniq autó kerámia bevonat árak: mennyibe kerülnek?

Egy Gtechniq készítmény ára igen széles skálán mozoghat attól függően, hogy az adott termék milyen jellemzőkkel bír, és mekkora kiszerelésben kapható. Emellett a végső összeget befolyásolja az a tény is, hogy a készítmény autókra, vízi járművekre vagy kerékpárokra alkalmas. A pontos kerámia bevonat ár ezen tényezők függvénye, amelyet minden termék alatt megtalálható.

 

Mi is pontosan a Gtechniq által kínált termék?

A Gtechniq által kínált nanobevonat egy manuálisan alkalmazható speciális anyag, amely kémiai úton kötődik a fényezéshez. A „nano” a bevonatban felhasznált vegyi részecskék méretére utal – minél kisebbek, annál jobban tapadnak az autó vázához.

A Gtechniq prémium bevonatokat több éves használatra tervezték, hogy az autók fényezése minden alkalommal vadonatújnak hasson. Termékeink 4-5x keményebb réteget képeznek a karosszérián, mint a gyári fényezés – így hatékonyan védi a jármű megjelenését a kisebb karcok ellen. A bevonat telepítése új autónál azonnal, használt autó esetén pedig karosszéria korrekciót követően ajánlott.

A Gtechniq termékek mélyebb ragyogást biztosítanak a jármű fényezésének, miközben ellenállnak a mosási karcoknak, időjárásnak, sós víznek, savaknak, gyantának, kátránynak, madár ürülék okozta marásnak. Vízlepergető hatásuk miatt az autóról lepereg az eső víz, sár, nem tud megtapadni a piszok. Mind a karosszéria-, mind a fényszóró kerámia bevonat öntisztulásra képes, így sokkal kevesebb mosást igényel a jármű, és sokáig tiszta külsőt kölcsönöz neki.

Miért ajánlott kerámia bevonat használata autónkon?

Védelem a kisebb karcolásokkal szemben

Az apróbb karcolások nem tesznek kárt a járműben, amennyiben autónkon Gtechniq bevonatot használunk. Ugyan a nagyobb kavicsfelverődések és az elmért parkolásból adódó sérülések ellen nem nyújt védelmet, az enyhe karcokat azonban kellően minimalizálja. Az erősebb védelem érdekében a bevonat használata előtt érdemes minőségi karosszériavédő fóliával bevonni autónkat – a kettő együtt igen magas színvonalú, hosszú évekig tartó biztonságot nyújt gépjárművünk fényezésének.

Folyékony üveg autóra: UV sugarak elleni védelem

Ha autónk sokáig van kitéve a nap ultraibolya sugarainak, abból előbb-utóbb számos probléma adódik. Az extrém hő ugyanis oxidációt okoz, ami repedésekhez vagy a festék kifakulásához vezet. A kerámia bevonat olyan védőréteggel ruházza fel gépjárművünket, amely taszítja a káros sugarakat, így megóvja a fényezést azok negatív hatásaitól. A megfelelő bevonat és mosási technika jelentősen meghosszabbítja a festés élettartamát, és csökkenthető a lakkréteg leválásának esélye.

Megóvja a fényezést a maró szennyeződések ellen

Az olyan anyagok, mint a madárürülék vagy poloskabelek nagy mennyiségű húgysavat és gyomorenzimeket tartalmaznak, amelyek feloldhatják az autó festését. Ugyanez vonatkozik a sárra és egyéb hasonló szennyeződésekre, amelyek nagy meleg esetén szó szerint belesülnek az autó fényezésébe – ezen hibák kijavítása pedig módfelett költséges. A minőségi bevonat vagy kerámia spray egy nagyszerű megoldás, hogy megakadályozzuk ezt a folyamatot, miután nem hagy teret a káros anyagok behatolására.

Kiemelkedő hidrofób tulajdonságok, könnyű tisztíthatóság

A víz kalciumot és egyéb ásványi lerakódásokat tartalmaz, amelyek foltokat hagyhatnak az autón. A kerámia bevonat egyik előnye, hogy hidrofób – más szóval taszítja a víz molekulákat, így azok könnyen lecsúszhatnak a felületről. Ennek köszönhetően nem kell minden alkalommal egy törlőkendő után rohanni, amikor autónk felülete nedves lesz. Ebből következik, hogy a jármű takarítása is nagymértékben leegyszerűsödik és felgyorsul, ráadásul ritkábban kell majd sort keríteni rá.

Kivitelezési árajánlattal és időpontegyeztetéssel összefüggésben keresse bátran akkreditált Gtechniq partnereink egyikét kapcsolati oldalunkon keresztül!