Barion Pixel

Autó belső tisztítószerek

Gtechniq speciális autó belső tisztítószerek a nanotechnológia erejével! Teljekörű és hosszantartó védelmet garantál a jármű belsejének – komplett tisztaság és ápolás az ülésektől a kormánykeréken át a műszerfalig. Legyen szó műanyag-, szövet- vagy bőrfelületről, a Gtechniq prémium termékekkel hátat fordíthat mindenfajta szennyeződésnek: rendeljen tőlünk még ma!

Autó belső tisztítószerek és ápolók a Gtechniqtől:

Belső felületápoló

A Gtechniq C6 matt belső felületápolót egy hatékony autó műanyag tisztító, vinyl és gumírozott felületápoló egyben. Úgy fejlesztettük ki, hogy tartós védelmet biztosít, miközben természetes érzetet hagy maga után. Egyedülálló tudományos formulája az autó kezelt részeit kopás- és UV állósággal látja el. Kiemelkedő antibakteriális hatásának köszönhetően hatékonyan meggátolja a mikroorganizmusok elszaporodását. A kárpitok fényében nem okoz változást, a használata után a járműben kellemes, friss illat marad. Az optimális eredmény érdekében négyhavonta újra érdemes felvinni a felületre.

Szövet impregnáló

Az autó belső tisztítószerek közül a Gtechniq I1 színkímélő szövet impregnáló spray akár 1 éven keresztül távol tartja a vizet, valamint a zsíros és az olaj alapú szennyeződéseket mindenféle szövettől. A termék nanorészecskéi a textúra minden szövetszálát hosszútávon védik a sérülésektől és a foltoktól. Vízállóságot és könnyű tisztíthatóságot garantál, alkalmazásával remekül megelőzhető az átázás, a rothadás vagy a duzzadás. A közönséges szövetek megfelelő légáteresztést biztosít, így azok képesek lélegezni – vagyis idővel sem alakul ki áporodott szag a jármű belsejében. A kezelni kívánt rész előkészítéséhez a Gtechniq I2 szövet impregnáló használata javasolt.

Belső tisztító

A rendkívüli hatásfokkal rendelkező autó belső tisztítószerek egy következő generációja a Gtechniq I2 Tri-Clean belső tisztító. Egy erőteljes pH semleges tisztítószer, amely hatékonyan eltávolítja a koszt illetve a kellemetlen szagokat a műszerfalról, az ülésekről és az egész utastérben. A Gtechniq I2 belső tisztítószer számos felületen felveszi a harcot a szennyeződésekkel, így otthoni felhasználásra is ideális.  A felvitele után ragyogó tisztaság, finom illat és kellemes tapintás marad az autóban. A terméket az eredeti csomagolásban, szorosan lezárt flakonban tárolja napfénytől távol jól szellőző, hűvös, száraz helyen.

Autó belső tisztítószerek: bőrvédő bevonat

Roppant kellemetlen, amikor A Gtechniq L1 bőrvédő bevonat igénybevételtől függően akár 12 hónapos kopásállósállóságot és UV védelmet is biztosít a jármű bőrrel bevont részein. Remekül alkalmazható az üléseken az ülőlapoktól az ülésderékon át a nyaktámaszig, a kormányon és egyéb frekventált bőrfelületeken. Nanotechnológiás bevonatunk hatékony foltelhárító funkciójának köszönhetően taszítja a szennyeződéseket, egyben meghosszabbítja a bőr élettartamát. A nagykopású területeken a legjobb végeredmény érdekében az első réteg felvitele után 1 órával ajánlott egy második réteg felvitele is.

Gtechniq autóápolási termékek minden igényre

A Gtechniq autó belső tisztítószerek csupán töredéke azon innovatív autóápolási termékeknek, amelyek elérhetők webshopunkban. Amennyiben Ön teljeskörűen szeretné biztosítani gépjárművének a sokáig tartó ragyogást és védelmet, ajánljuk figyelmébe csúcstechnológiás készítményeinket: prémium kerámia bevonatok, gyorsbevonatok, kerék- és műanyagtisztító szerek, üveg, plexi és fémfelületápoló termékek is komplett autóápolási csomagok is beszerezhetők tőlünk.

Emellett minőségi segédeszközök, például applikáló korongok, mikroszálas törlőkendők, nitril kesztyűk, kézfertőtlenítők és permetezők is megtalálhatók kínálatunkban, amelyek kifejezetten az általunk előállított készítményekre lettek kifejlesztve. A használatukkal könnyedén és hatékonyan felvihetők az autó külső és belső felületeire a Gtechniq nanotechnológiás autó belső tisztítószerek és autóápolók, hogy azok teljesítményük legjavát adva kifejthessék tudásukat.

Gtechniq autó belső tisztítószerek: mindig egy lépéssel előrébb

A Gtechniq autó belső tisztítószerek napjaink egyik leginnovatívabb tudományát, a nanotechnológiát használják a fel a tökéletes összhatás érdekében. A kvantumfizika előnyeinek kiaknázásával termékeink maximális, hosszútávú és kiemelkedő megjelenést és magasfokú védelmet garantálnak a gépjárművek belső felületeinek. A szélsőségekre történő tesztelésekkel garantáljuk, hogy autóápoló szereink erőteljesebben és intelligensebben fejtsék ki hatásukat. Előállításuk során a hatékonyság emellett különös gondot fordítunk azok könnyű felhasználhatóságára is. Autó belső tisztítószerek széles választékával igyekszünk biztosítani, hogy mindenki teljeskörűen megóvhassa gépkocsija utasterének újszerű állapotát.

A nano-felülettechnológia a hagyományos megoldásokkal szemben jóval nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. Ennek oka, hogy a mikroszkopikus részecskék kémiai úton tapadnak meg a felületen. Az eredmény így valóban tartós és megbízható lesz, legyen szó szennyeződés taszításról, karcállóságról, UV- és foltállóságról, időtálló szín- és fénytartósságról. Ha Ön a legmagasabb szintű védelmet szeretné autója belső felületei számára, a Gtechniq autó belső tisztítószerek és ápolók minden alkalommal túlszárnyalják a piacon kapható alternatívákat.

Felkeltették érdeklődését autóápolási termékeink, esetleg további információkra lenne szüksége? Ez esetben forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz elérhetőségeink egyikén!