Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Bogároldó

A bogár maradvány az egyik legnehezebben eltávolítható szennyeződés. A W8 PH semleges bogároldó egy 100%-ban biológiailag lebomló, bevonatbarát formula. Megkönnyíti a bogármaradványok eltávolítását anélkül, hogy agresszív maró összetevőket alkalmazna. Gtechniq W8 bogároldó termékünk 250, 500 és 5000 ml-es kiszerelésben is elérhető: rendeljen tőlünk még ma!

W8 PH semleges Bogároldó

 • Kiváló bogármaradvány oldó hatás
 • 100% biológiailag lebomló
 • pH semleges
Cikkszám: GT W8

Termék leírása

A bogár maradvány az egyik legnehezebben eltávolítható szennyeződés. A W8 PH semleges Bogároldó egy 100%-ban biológiailag lebomló, bevonatbarát formula. Megkönnyíti a bogármaradványok eltávolítását anélkül, hogy agresszív maró összetevőket alkalmazna. A hagyományos bogároldókkal ellentétben a W8 nem befolyásolja a Gtechniq bevonatok teljesítményét.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt.
 2. Ne használja közvetlen napfényben.
 3. Permetezzen W8-at a bogaras részekre, és hagyja rajta 3-5 percig.
 4. Öblítse le és ismételjük meg a folyamatot, ha szükséges.
 5. Erősen szennyezet esetekben használjon egy MF1 mikroszálas kendőt.
 6. Száraz hűvös helyen tárolandó.

MSDS

W8 PH semleges Bogároldó biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek

W8 PH semleges bogároldó koncentrátum a Gtechniq-től: miben vagyunk mások?

Bogároldó tudományon alapuló technológiával

A nanofizika napjainkban az egyik legnagyobb lehetőségekkel kecsegtető tudományág, amelyet a Gtechniq immár több, mint 20 éve felhasznál termékei előállításához. A W8 PH semleges bogároldó egy olyan nanotechnológiás tisztítószer, amely fényévekkel megelőzi a hagyományos készítményeket. Innovatív felülettechnikájának és a folyamatos, szélsőségekig történő teszteléseknek köszönhetően termékünk átlag feletti teljesítményt képes produkálni. A W8 bogároldó segítségével sikeresen eltávolíthatók a legmakacsabb rovarmaradványok is az üvegről, műanyagról, króm lökhárítóról, motorháztetőről egyaránt. A piacon kapható egyéb bogároldókkal ellentétben intelligens tisztítószerünk nem befolyásolja a Gtechniq bevonatok teljesítményét sem.

Egyszerűen használható bogároldó spray

A Gtechniq W8 PH semleges bogároldó amellett, hogy hatékonyan eltávolítja az autó karosszériájára vagy szélvédőjére felkenődött rovarokat, roppant könnyedén használható. A termék fellazítja a karosszériára tapadt kitinpáncélokat egyéb maradványokat, majd azok rövid áztatás után mindössze egy mozdulattal eltávolíthatók a felületről egy szivaccsal vagy nagynyomású vízsugárral. Íme néhány egyszerű lépés a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt.
 2. Ne használja közvetlen napfényben.
 3. Permetezzen W8-at a bogaras részekre, és hagyja rajta 3-5 percig.
 4. Öblítse le és ismételjük meg a folyamatot, ha szükséges.
 5. Erősen szennyezett esetekben használjon egy MF1 mikroszálas kendőt.
 6. Száraz hűvös helyen tárolandó.

Gtechniq webshop: intelligens autóápoló termékek arzenálja

Az elmúlt 20 évben a Gtechniq termékeket folyamatosan fejlesztettük, hogy olyan választékot biztosítsunk vásárlóinknak, amely felülmúlja a versenytársakat. Készítményeink előállításakor a cél a minél hatékonyabb szennyeződés taszítás, könnyebb moshatóság, karcállóság, UV- és foltállóság, hosszú távú fény és színstabilitás elérése. Legyen szó kerámia vagy gyorsbevonatokról, mosó- és szennyeződés eltávolítási kellékekről, autóbelső tisztítószerekről, kerék-, műanyag-, plexi-, üveg- vagy fémápoló termékekről, nálunk minden szükséges felszerelést megtalál! Kínálatunkat emellett rendszeresen bővítjük újabb nanotechnológiás autóápoló szerekkel, hogy Ön teljeskörű védelmet és ragyogó megjelenést biztosíthasson gépjárműve számára.

Bogároldó szerepe tisztításkor: miért van rá szükség?

A bogároldó hasznosságát általában akkor szoktuk megérteni, miután vetettünk egy pillantást a lökhárító környezetére egy hosszú nyári autókázást követően. Menet közben ugyanis elkerülhetetlenül és nagy számban kenődnek fel a járműre különböző bogarak és rovarok. Gyakran olyan szinten odatapadnak a karosszériára vagy a szélvédőre, hogy az eltávolításuk a vártnál több erőfeszítést is igényel.

A hagyományos tisztítószerek nem képesek megfelelően feloldani a bogármaradványokat – és nem is ajánlott a használatuk ezen célra. A túlzott dörzsöléssel csakis azt érjük el, hogy karcolásokat okozunk az autó felületén. Emellett nem célszerű túlzottan nagynyomású tisztítást sem alkalmazni hasonló szennyeződések esetén. Miután a felkenődött rovarok és bogarak általában ott helyezkednek el, ahol a kavicsfelverődések is, egy közeli erős vízsugár akár a fényezésben is kárt tehet.

Mikor alkalmazzuk autótisztítás során?

A Gtechniq W8 PH semleges bogároldó szert mindenképp az autó tisztításának első fázisában alkalmazzuk. Ez azt jelenti, hogy még mielőtt kezdetét vennék a komolyabb és intenzívebb mosási feladatok, mint a habágyúzás vagy a kefével történő takarítás. A készítmény használatára úgy érdemes gondolni, mint az autótisztítási műveletek előkészítő folyamatára.

A bogároldó szélvédőmosó és karosszéria tisztító spray tehát az autó mosáshoz történő előkészítése után kerüljön fel a célterületre, majd hagyjuk pár percig hatni. Így a készítmény hatékonyan feloldja a makacsul a járműhöz ragadt rovarokat, amelyek ezt követően pillanatok alatt eltávolíthatók. Így megfelelő lesz a felület minősége annak érdekében, hogy kezdetét vehesse a gépkocsi mosási folyamatainak következő szakasza.

Milyen szempontok alapján válasszunk bogároldó szert?

Az ideális bogároldó kiválasztásakor – csakúgy, mint a többi autóápoló szer vásárlása során – elsősorban mindenképp a minőséget tartsuk szem előtt. Az olcsóbb de silányabb minőségű termékek nemcsak nem képesek megfelelően ellátni rendeltetésüket, hanem akár nagyobb károkat is okozhatnak a gépjárműben.

Emellett igyekezzünk figyelmet fordítani arra is, hogy a bogároldó gyártóját az általunk használt többi tisztító szerek és bevonatok gyártójához igazítsuk. Márkán belül ugyanis az egyes készítményeket úgy állítják elő – ez vonatkozik a Gtechniq innovatív autóápolási megoldásaira is -, hogy azok egymást kiegészítve garantálják a legjobb eredményt. Így egyaránt könnyebben és gyorsabban tudunk haladni autónk megtisztításakor, miközben biztosíthatjuk autónk számára azt a törődést, amellyel sokáig megőrizheti újszerű megjelenését.

Felkeltették érdeklődését termékeink, netán további információkra lenne szüksége? Ez esetben bátran keresse szakértő kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!