Barion Pixel

W7 Kátrány és Gyantaeltávolító

5 200 Ft

 • Könnyedén eltávolítja a kátrány és gyanta maradványokat
 • Oldószer alapú
 • Használható bevonattal nem kezelt, és kezelt autón is
Cikkszám: GT W7 0.5

Termék leírása

A W7 Kátrány és Gyantaeltávolító egy teljes erősségű, oldószer alapú kátrány- és ragasztóeltávolító, amely kompatibilis a Gtechniq bevonatcsaláddal. A kátrányfoltok a mindennapi közlekedés részei, és rendkívül nehéz eltávolítani őket speciális termék használata nélkül. Akár Gtechniq bevonatú, akár nem védett autón használja a W7-et, sikeresen eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy a fényezést tönkretenné. Kiszerelés: 500ml FONTOS: Ne engedje, hogy a W7 érintkezésbe kerüljön műanyag felületekkel, gumival vagy fóliázott felülettel – azonnal törölje le, ha rákerülne. Nem alkalmas PPF-hez, ködöléses javításokhoz vagy fóliázott (Wrap) járművekhez.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt.
 2. Ne használja közvetlen napfényben.
 3. Ha autója erősen szennyezett permetezze közvetlenül a kátrányfoltokra, vagy ha kevésbé szennyezett, permetezzen rá egy MF1 mikroszálas kendőre és finoman törölje le az érintett területet.
 4. Hagyjuk 1-2 percig, hogy fellazítsa a szennyeződéseket.
 5. Öblítse le és ismételjük meg a folyamatot, ha szükséges.
 6. FONTOS: Ne engedje, hogy a W7 érintkezésbe kerüljön műanyagokkal, gumival vagy fóliázott felülettel – azonnal törölje le a fölösleges spray-t. Nem alkalmas PPF-hez, ködöléses javításokhoz vagy fóliázott (Wrap) járművekhez.
 7. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 8. Felbontás után 12 hónapon belül felhasználható.

MSDS

W7 Kátrány és Gyantaeltávolító biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek

0