Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Gyanta eltávolító

Nanotechnológiás oldószer alapú W7 kátrány és gyanta eltávolító spray a Gtechniqtől. Teljes erősségű készítmény 500 ml kiszerelésben: kérjen tőlünk ajánlatot!

W7 Kátrány és Gyantaeltávolító

5 780 Ft

 • Könnyedén eltávolítja a kátrány és gyanta maradványokat
 • Oldószer alapú
 • Használható bevonattal nem kezelt, és kezelt autón is
Cikkszám: GT W7 0.5

Termék leírása

A W7 Kátrány és Gyantaeltávolító egy teljes erősségű, oldószer alapú kátrány- és ragasztóeltávolító, amely kompatibilis a Gtechniq bevonatcsaláddal. A kátrányfoltok a mindennapi közlekedés részei, és rendkívül nehéz eltávolítani őket speciális termék használata nélkül. Akár Gtechniq bevonatú, akár nem védett autón használja a W7-et, sikeresen eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy a fényezést tönkretenné. Kiszerelés: 500ml FONTOS: Ne engedje, hogy a W7 érintkezésbe kerüljön műanyag felületekkel, gumival vagy fóliázott felülettel – azonnal törölje le, ha rákerülne. Nem alkalmas PPF-hez, ködöléses javításokhoz vagy fóliázott (Wrap) járművekhez.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt.
 2. Ne használja közvetlen napfényben.
 3. Ha autója erősen szennyezett permetezze közvetlenül a kátrányfoltokra, vagy ha kevésbé szennyezett, permetezzen rá egy MF1 mikroszálas kendőre és finoman törölje le az érintett területet.
 4. Hagyjuk 1-2 percig, hogy fellazítsa a szennyeződéseket.
 5. Öblítse le és ismételjük meg a folyamatot, ha szükséges.
 6. FONTOS: Ne engedje, hogy a W7 érintkezésbe kerüljön műanyagokkal, gumival vagy fóliázott felülettel – azonnal törölje le a fölösleges spray-t. Nem alkalmas PPF-hez, ködöléses javításokhoz vagy fóliázott (Wrap) járművekhez.
 7. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 8. Felbontás után 12 hónapon belül felhasználható.

MSDS

W7 Kátrány és Gyantaeltávolító biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek

Gyanta eltávolító: miért a Gtechniq?

Kifogástalan minőség, szuper teljesítmény

Amennyiben Önnek fontos a csúcsminőség az autóápolásnál, akkor a legjobb helyen jár! a Gtechniq nanotechnológiás készítmények több, mint 20 év autóipari tapasztalatának eredménye. Termékeinket folyamatos teszteléseknek és próbáknak vetjük alá, hogy minden körülmények között helyt álljanak. Így garantáljuk, hogy ügyfeleink minden alkalommal olyan magas színvonalú védelmet biztosíthassanak gépjárművüknek, amit az megérdemel.

Szakértő, segítőkész csapat

Csapatunk minden tagja kívül-belül ismerik a Gtechniq termékek összes előnyét, tulajdonságait valamint felhasználási specifikációit, így Önnek is hasznos és megbízható tanáccsal / információval / segítséggel tudnak szolgálni.  Munkatársaink ráadásul nemcsak képzett szakemberek, de az autók szerelmesei is: így ügyfeleink számíthatnak arra, hogy minden követ megmozgatnak az érdekükben. 

Villámgyors országos kiszállítás

Az autó fényezésvédelme és ápolása nem tűrhet halasztást. A Gtechniqnél ezzel pontosan tisztában vagyunk, így nem váratjuk meg vásárlóinkat. Miután leadta gyanta eltávolító igényét webshopunkon, mi rögtön leszervezzük a kiszállítást. A leadott rendelésekre nem kell hosszú heteket várnia: minőségi Gtechniq autóápoló terméke átlagosan néhány munkanapon belül meg is érkezik majd a megadott címre.

A Gtechniq W7 gyanta eltávolító előnyei:

 • Hatékony és gyors tisztító hatás
 • Alkalmas a különféle ragacsos szennyeződések ellen
 • Tökéletesen tiszta felület
 • Óvja a fényezést
 • Bevonattal kezelt és nem kezelt autóra egyaránt használható
 • Kompatibilis a Gtechniq bevonatcsaláddal

Miért fontos a használata?

Az autó ápolás és karbantartás elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú élettartamot és esztétikus megjelenést biztosítsunk járművünknek. Azonban az utakon való közlekedés vagy akár szabadtéri parkolás során autóink számos káros anyagnak vannak kitéve, amelyek lerakódnak a karosszérián. Ezek a szennyeződések nemcsak rontják az autó megjelenését, hanem hosszú távon károsíthatják a fényezést is.

A kátrány és a gyanta olyan szennyeződések, amelyek az autó felületén makacsul képesek megtapadni. A fényezés gyakran ki van téve van ezeknek az anyagoknak, például az útépítések vagy a fák közelsége miatt. Ha nem távolítjuk el ezeket a foltokat, akkor azok tartósan megtapadhatnak a jármű felületén. Ha hosszú ideig hagyjuk rajta ezeket a szennyeződéseket, azok idővel – például a napsütés hatására – megkeményednek, ami még nehezebbé teszi az eltávolításukat. Amellett pedig, hogy roppant előnytelen a megjelenésük, komoly károkat is okozhatnak a karosszérián.

A gyanta eltávolító (vagy bármilyen egyéb típusú gyantához készült szer) és kátrány eltávolító egyaránt biztosítja autónk fényezésének hosszú élettartamát és esztétikus megjelenését. Mindenképp szánjunk tehát időt és energiát arra, hogy rendszeresen karbantartsuk járművünket hatékony Gtechniq kátrányoldó készítményekkel, így sokáig élvezhetjük a tiszta, csillogó végeredményt.

Mi történik, ha gyanta eltávolító nélkül tisztítjuk a felületet?

Károsítjuk a festékréteget

A gyanta és a kátrány erős vegyi anyagok, amelyek reakcióba léphetnek a festékkel. Ha nem gyanta eltávolító segítségével tisztítjuk meg a felületet, maradandó sérüléseket vagy foltokat okozhatunk a karosszérián. Ha viszont nem távolítjuk el időben ezen szennyeződéseket, a fényezésen foltok vagy elszíneződések maradhatnak, amelyek a fakóvá és kopottá tehetik autónk megjelenését.

Karcolások és sérülések

Ezen típusú szennyeződéseket csak nehezen lehet eltávolítani az autó felületéről. Ha durva eszközöket vagy erős dörzsölést használunk tisztításkor, azzal könnyen megkarcolhatunk még egy kerámia bevonat védte karosszériát is.

Tapadásproblémák

A gyanta és a kátrány ragasztóanyagként működhet, és megtapadhat az autó felületén. Ez megnehezíti más anyagok, például karosszéria fóliák telepítését.

Időigényes lesz a tisztítási folyamat

Mind a gyanta, mind pedig a kátrány képes erősen és makacsul rászáradni a karosszériára. Ha nem használunk ellenük gyanta eltávolító spray-t, a tisztítási folyamat rendkívül hosszú időt fog igénybe venni, és sokkal több erőfeszítéssel jár majd.

Megmaradt szennyeződések

Ha a gyantát, kátrányt nem távolítjuk el teljesen, maradékok maradhatnak a felületen. Ezek nemcsak zavaróak lehetnek, hanem később további szennyeződéseket is vonzhatnak és még jobban károsíthatják a fényezést.

W7 gyanta eltávolító: biztonsági óvintézkedések

A Gtechniq kátrány eltávolító, gyanta eltávolító készítmény használata során fontos betartani néhány biztonsági óvintézkedést:

Védőkesztyűk és ruházat: Viseljünk védőkesztyűt, hogy megvédjük a kezünket a készítményben található vegyi anyagoktól. Továbbá, ha nagyobb területet tisztítunk, ajánlott hosszú ujjú ruházatot viselni a bőr védelme érdekében.

Jó szellőzés: Használjuk a terméket jól szellőző helyen vagy kültéren, hogy elkerüljük a belégzését.

Szemvédelem: Viseljünk szemüveget vagy védősisakot, hogy megóvjuk szemünket attól, hogy a készítmény belecseppenjen.

Tűzveszély: Tartsuk távol a készítményt a nyílt lángtól vagy szikrától, mert tűzveszélyes anyagokat tartalmaz.

FONTOS: Ne engedjük, hogy a W7 gyanta eltávolító érintkezésbe kerüljön műanyag, gumi vagy fóliázott felülettel. Ilyen esetben azonnal töröljük le a készítményt! A szer továbbá nem alkalmas PPF-hez, ködöléses javításokhoz vagy fóliázott (Wrap) autókhoz sem.

További kérdései merültek fel termékünkkel kapcsolatban? Keresse kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!