Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Előmosó

Nanotechnológiás W5 Citrus Előmosó a Gtechniqtől a különböző makacs szennyeződések gyors és hatékony eltávolításához. 100% biológiailag lebomló, miközben nem károsítja az egyes felületeket. Termékünk 500 ml-es és 5000 ml-es kiszerelésben is kapható kedvező áron: rendeljen tőlünk még ma!

W5 Citrus Előmosó

 • Többcélú felhasználhatóság
 • Könnyedén eltávolítja akár az olajos szennyeződéseket
 • 100% biológiailag lebomló
Cikkszám: GT W5

Termék leírása

Ez a biológiailag lebomló formula könnyedén eltávolítja az út mocskát. Számos tisztítási szerepre használható a motortér zsírtalanításától a szőnyegfoltok eltávolításáig. Használja tisztán a legnehezebben elmozdítható szennyeződésekhez, és 10:1 arányban (10 rész víz és 1 rész termék) a kevésbé szennyezett területekhez. A W5 Citrus Előmosó (All Purpose Cleaner) kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy nagyon hatékony tisztítást biztosítson anélkül, hogy károsítaná a bevonatokat, a kényes kárpitokat vagy a krómozott alkatrészeket.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt.
 2. Használjon erősebb szennyeződéseknél 5:1 arányban, és legfeljebb 10:1 arányban kisebb szennyeződések esetén az általános tisztítási feladatokhoz.
 3. Permetezzen közvetlenül a felületre, és hagyja a felületen 3-5 percig.
 4. Öblítse le vízzel, és szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Szélsőséges esetekben használjon egy MF1 mikroszálas kendőt vagy puha sörtéjű kefét a felületek takarításához.
 5. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 6. Felbontás után 12 hónapon belül felhasználható.

MSDS

W5 Citrus Előmosó biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek

Előmosó a nanotechnológia erejével: ez a Gtechniq

Ez a biológiailag lebomló formula könnyedén eltávolítja az út összes mocskát. Számos tisztítási szerepre használható a motortér zsírtalanításától az olajos koszolódásokon át a szőnyegfoltok eltávolításáig. Használja tisztán a legnehezebben elmozdítható szennyeződésekhez, és 10:1 arányban (10 rész víz és 1 rész termék) a kevésbé szennyezett területekhez. A W5 Citrus Előmosó (All Purpose Cleaner) kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy nagyon hatékony tisztítást biztosítson anélkül, hogy károsítaná a bevonatokat, a kényes kárpitokat vagy a krómozott alkatrészeket.

Előmosó a Gtechniqtől: miért minket válasszon?

Több évtizedes tapasztalat autóápolás terén

A Gtechniq márka több, mint 20 éve szolgálja ki az autótulajdonosokat intelligens autóápolási termékekkel. Ez idő alatt rengeteg tudást és tapasztalatot gyűjtöttünk szakterületünkön, amit szisztematikusan alkalmazunk készítményeink előállításakor. Szakértőkből álló csapatunk szenvedélyesen rajong az autókért, így hathatós segítséggel tudnak szolgálni Önnek is, legyen szó az ideális autóápolószer típusáról vagy azok megfelelő applikálásáról.

Csúcsminőségű előmosó mindenek felett

Ha termékeink minőségéről van szó, nem ismerünk kompromisszumot. Előmosó készítményeink megalkotása során sorozatos teszteléseknek vetjük őket alá, amelyeket szélsőséges körülmények között végzünk. Hisszük, hogy csakis ily módon hozhatók létre olyan csúcstechnológiás autóápolási termékek, amelyek hosszantartó védelmet és kiemelkedő teljesítményt képesek produkálni. Ha ehhez még párosítjuk a nanotechnológia kínálta utolérhetetlen előnyöket – például könnyebb tisztíthatóság, szennyeződéstaszítás, UV állóság stb. -, megszületik az intelligens felületek tudománya, a Gtechniq.

Komplett nano felületvédelem A-tól Z-ig

Cégünk innovatív autóápolási termékek egész arzenálját kínálja az autótulajdonosoknak, hogy mindenki teljeskörű védelemmel ruházhassa fel járművét. Prémium nanokerámia bevonatok és gyorsbevonatok, mosás- és szennyeződés eltávolítási készítmények, üveg-, plexi-, fém és műanyag ápolók, autó belső tisztítószerek és számos egyéb minőségi termék elérhető virtuális polcainkról. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük új autóápolási termékekkel, hogy minél szélesebb repertoárral szolgálhassunk vásárlóink számára.

Gtechniq előmosó: miért érdemes alkalmazni?

Hosszantartó tisztaság és védelem

A nanotechnológiás Gtechniq W5 Citrus előmosó egyedi összetevőket tartalmaz, amely képesek a piszok mélyebb rétegjeibe hatolni és ezáltal eltávolítani őket. Még az olyan makacs szennyeződések, mint például a zsír, az olaj, a madárürülék vagy a rovarmaradványok is perceken belül eltávolíthatók a felületről. Emellett az általunk kínált előmosó egy védőréteget is képez a jármű felületén, ami segít megóvni azt a környezeti hatásoktól, például az UV-sugárzástól és az időjárási viszontagságoktól. Ez azt jelenti, hogy az autó hosszabb ideig maradhat ragyogóan tiszta, miután megakadályozza a szennyeződések ismételt lerakódását.

Előmosó: idő- és energiahatékonyság

A Gtecnniq előmosó termék használata gyorsabb és egyszerűbb, mint a hagyományos autómosóké. Nem szükséges ugyanis hosszú órákig dörzsölni és sikálni az autót, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől. Az előmosót egyszerűen fel kell vinni a felületre, hagyjuk hatni egy rövid ideig, ami után könnyedén lemosható a szennyeződésekkel együtt. Ennek eredményeként időt és energiát takaríthat meg autóápolás alkalmával, amit más fontos dolgokra lehet fordítani.

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt.
 2. Használjon erősebb szennyeződéseknél 5:1 arányban, és legfeljebb 10:1 arányban kisebb szennyeződések esetén az általános tisztítási feladatokhoz.
 3. Permetezzen közvetlenül a felületre, és hagyja a felületen 3-5 percig.
 4. Öblítse le vízzel, és szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Szélsőséges esetekben használjon egy MF1 mikroszálas kendőt vagy puha sörtéjű kefét a felületek takarításához.
 5. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 6. Felbontás után 12 hónapon belül felhasználható.

Univerzális használhatóság

A Gtechniq W5 Citrus előmosó vagy All Purpose Cleaner – ahogy a neve is sugallja – számos feladatra használható. Nemcsak az autó külső felületeinél biztosít kivételes tisztítóerőt, hanem az autó belső tereinél is. Ezáltal egyetlen termékkel tisztán tartható az autó kívül-belül, ami egyrészt gazdaságosabb, másrészt környezetbarátabb alternatívát jelent, mintha minden felülethez különböző készítményt alkalmaznánk.

További kérdései merültek fel termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeink egyikén!