Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Aktív hab

Egy hagyományos autósampon egy gyors tisztításhoz tökéletesen megfelel, azonban a kocsi makulátlan ragyogásához erősebb oldó hatású szerre van szükség. Napjainkban egyre inkább teret hódít az autótulajdonosok körében az érintésmentes sampon, vagy más néven aktív hab. A Gtechniq 100%-ban biológiailag lebomló, zsírtalanító W4 Citrus aktív hab már kisebb mennyiségben is hatékonyan oldja a szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná az autófelületét. Termékünk 1000 és 5000 ml-es kiszerelésben elérhető: rendeljen még ma!

W4 Aktív Hab

 • Marás mentes hatóanyagok
 • 100% biológiailag lebomló
 • Hatékony, citrusos zsírtalanító aktív hab
 • Feloldja a felületről a szennyeződéseket a felület károsítása nélkül
Cikkszám: GT W4

Termék leírása

A hagyományos, maró vegyszerekkel teli, előmosókkal ellentétben a W4 Citrus hab pH-semleges formula, amely a nehezen elmozduló szennyeződéseket a bevonatok károsítása nélkül távolítja el. Egy hatékony citrusos zsírtalanítót és egy habképző anyagot kombinál, így keményen leküzdi az út mocskát és a bogármaradványokat. Akár 10:1 arányú hígításban is használható habosítón keresztül, valamint pumpás permetezővel is.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. A legjobb eredmény elérése érdekében használjon magasnyomású habosítót, közvetlen napsugárzástól távol.
 2. Alaposan rázza fel.
 3. A kívánt habállag elérése érdekében javasoljuk, hogy kezdjen 1:10-es keverékkel, és amennyiben szükséges változtasson az arányokon.
 4. Permetezzen a jármű felületére alulról felfelé.
 5. Hagyja a habot a felületen három-öt percig, majd alaposan öblítse le tiszta vízzel.
 6. Ne hagyja, hogy a termék megszáradjon az autó felületén.
 7. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 8. Felbontás után 12 hónapon belül felhasználható.

MSDS

W4 Aktív Hab biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek

Gtechniq W4 aktív hab: miért tőlünk szerezze be autóápolási termékét?

Aktív hab gyártás több évtizedes gyakorlattal

A Gtechniq immár több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a csúcskategóriás autóápolási termékek megalkotásában. Termékeiket folyamatosan fejlesztik, amelynek köszönhetően napjainkra a választék felülmúlja a versenytársakét. A Gtechniq aktív hab a nano-tudomány és a 21. századi innováció tökéletes egyvelege, amely valóban teljesíti a tőle elvárt élettartamot és minőséget.

Intelligens technológia felhasználásával készült termék

A nanotechnológia segítségével a Gtechniq termékek a világ leginnovatívabb autóápolási készítmények közé sorolhatók. A legmodernebb felülettudományt beépítik aktív habos autómosó termékükbe, majd szélsőséges körülmények között szigorú tesztelésnek vetik alá. Így biztosítható, hogy a szer még hatékonyabban és okosabban fejthesse ki hatását.

Mindezeken túl a Gtechniq aktívhab előállításánál szempont volt annak könnyű felhasználhatósága is. Az autótisztító szerek megfelelő hatékonysága ugyanis nagymértékben függ azok helyes felviteléről is. Ezen okból kifolyólag a Gtechniq készítmények használata egyszerű, emellett hasznos tanácsokkal is szolgálunk vásárlóinknak a tökéletes végeredmény érdekében.

Számtalan egyéb csúcsminőségű autóápolási termék egy helyen

A Gtechniq termékek kategóriájuk legjavát képviselik, amelyekkel maximális, hosszútávú és kiemelkedő megjelenést biztosíthatunk gépjárművünk számára. Legyen szó mosás és szennyeződés eltávolításról, kerék- és műanyagápoló szerekről, kerámia bevonatokról, üveghez, plexihez és fémhez vagy az utastérhez készült készítményekről vagy segédeszközökről,  akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Minden Gtechniq terméket saját autóinkon tesztelünk, így minden ügyfelünknek hasznos tanácsokkal szolgálhatunk az ideális készítményt illetően.

Autómosó aktív hab VS. hagyományos autósampon: mi a különbség?

Az aktív habos autómosó és a hagyományos autósampon közötti legnagyobb különbség a két termék működési elvében van. A szokásos sampon használata során lágyítja és részlegesen feloldja a szennyeződéseket, ami megkönnyíti a későbbi tisztítást. Az aktív habban található hatóanyagok nem csupán lágyítják, hanem teljesen feloldják a piszok és a karosszéria elem felülete közötti kapcsolódást.

Legyünk bármilyen óvatosak, az érintéses mosás során akaratlanul is apró karcolásokat ejtünk a jármű felületén. Ha csak hagyományos autósampont használunk az autó megtisztításához, a kosz és a karosszéria közti kapcsolat miatt erőteljesebb mozdulatok szükségesek a piszok eltávolításához. Ez még nagyobb megterhelést, és ezáltal több sérülést jelent a felületnek. Ha azonban aktív habos előmosást alkalmazunk a kézi mosás előtt, azzal minimalizáljuk a szennyeződéseket a járművön. Így nem kell erősebben dörzsölni az autó felületét takarításkor, és nem okozunk rajta újabb károsodást.

Gtechniq autómosó hab: milyen előnyei vannak?

 • Jóval hamarabb végezhetünk az autó megtisztításával, ha nincs időnk érintéses mosásra. Amíg egy hagyományos autósamponos mosás akár egy órába is telhet, a hab használatával mindössze 10 perc alatt le is tudhatjuk a műveletet.
 • Semmilyen előzetes tudást és fizikai erőfeszítést nem igényel a használata. Így bármelyik autótulajdonos hatékonyan alkalmazhatja a készítményt minden fennakadás nélkül.
 • Elfelejthetjük a szélvédőre ragadt bogármaradványokat és a beszáradt madárürüléket. A hab kémiai úton feloldja a szennyeződések és a felület között a kapcsolatot, így problémamentesen eltávolíthatók a makacs piszkok is.
 • Teljes mértékben környezetbarát. Ahogy az a legjobb aktív hab termékektől elvárható, a Gtechniq W4 is 100%-ban biológiailag lebomlik, aminek köszönhetően a karosszériáról lemosott sampon pár nap alatt vízzé és szén-dioxiddá alakul át.
 • Amennyiben autónk előzetesen már kapott valamilyen felületvédelmet (pl. wax, kerámia bevonat, gyorsbevonat), a tiszta végeredményhez elegendő lehet az aktív hab használata is. Ráadásul nem károsítjuk vele a bevonatokat sem, köszönhetően ph semlegességének.

 

Gtechniq W4 aktív hab: mit kell tudni róla?

A hagyományos, maró vegyszerekkel teli, előmosókkal ellentétben a W4 Citrus aktív hab pH-semleges formula, amely a nehezen elmozduló szennyeződéseket a bevonatok károsítása nélkül távolítja el. Miután a termék nano molekulákat tartalmaz, így óvatosan és hatékonyan tudunk megszabadulni még a makacsabb piszoktól is.

A termék hatékony citrusos zsírtalanítót és egy habképző anyagot kombinál. Így keményen leküzdi az út mocskát és a bogármaradványokat. Ami a hígítási arányt illeti: a cél egy olyan habállag elérése, amely se nem túl kemény, se nem túl híg. Előbbi ugyanis csak megáll a felületen, és képes hatékonyan leoldani a szennyeződéseket. Utóbbi pedig hamar lefolyik az autóról, így nem lesz ideje kifejteni hatását.

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 • Használjon magasnyomású habosítót!
 • Közvetlen erős napsugárzástól távol alkalmazza, lehetőleg árnyékban.
 • Alkalmazás előtt az aktív habot mindig alaposan rázza fel!
 • A termék hígítása során törekedjünk arra, hogy a hab ne legyen se túl híg, se túl kemény – a termék megfelelő állaga a kettő közti állapot.
 • Permetezzen a jármű felületére alulról felfelé.
 • Hagyja az aktív habot a felületen három-öt percig, majd alaposan öblítse le tiszta vízzel. Ne hagyja, hogy a termék megszáradjon az autó felületén!
 • Tárolja száraz hűvös helyen.
 • Felbontás után 12 hónapon belül felhasználható.

Felkeltette érdeklődését termékünk? Esetleg további kérdései merültek fel? Ne habozzon: lépjen kapcsolatba segítőkész kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén!