Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

C1 Kristálylakk + C2 Folyékony Kristály Szett

C1 kerámia bevonat és C2 gyorsbevonat praktikus csomagban.
Cikkszám: GT C1C2

Termék leírása

A C1 rendkívül könnyen alkalmazható, ideális kezdő kerámiabevonat felhasználók számára, vagy olyanok számára, akik tartós bevonatot szeretnének, gyors, könnyű felhordhatósággal. A C1 kemény kristályos réteget képez, ami hatásos védelmet nyújt a mosási nyomok és kisebb karcokkal szemben, akár puhább fényezés esetén is. A Gtechniq C2 egy magas koncentrációjú, SiO₂ tartalmú gyorsbevonat. Nagy előnye, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen telepíthető: mikroszálas kendővel felvisszük, majd egy másikkal visszatöröljük. Kiválóan alkalmas extra védelemként bármilyen kerámia bevonathoz, vagy waxhoz.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Ügyeljen arra, hogy a felület, amelyen dolgozik, hűvös és száraz legyen, valamint ne érje közvetlen napsütés.
 2. A termék használatakor mindig viseljen kesztyűt, hogy megakadályozza a C1 bőrrel való érintkezését.
 3. Tegyen egy keveset az applikáló korongra.
 4. Helyezze vissza a pipettát az üvegcsébe, majd tegye le. Ne tartsa kézben, mert az korai megszilárdulást okozhat.
 5. Cserélje ki az applikáló korongot 3-4 használat, de legfeljebb egy fél elemnyi terület után. Ha ezt nem teszi meg, akkor érezni fogja, hogy a bevonat ragacsossá válik a felvitel során, ez rendkívül megnehezíti a munkát a későbbi törlésnél.
 6. A bevonat szinte azonnali reakcióba lép a festék / üvegszál molekulákkal, amelyekkel érintkezésbe kerül. A C1 reakcióideje a hőmérséklettől és a páratartalomtól függ – normál szobahőmérsékleten, körülbelül 50% páratartalom mellett, azt javasoljuk, hogy 30–60 másodpercen belül dolgozza el, törölje le a felesleget.
 7. Lehetséges, hogy ugyanazt a területet többször át kell törölnie a maradék eltávolításához. Javasoljuk, hogy egyszerre két mikroszálas kendőt használjon. Felhívjuk figyelmét, hogy csak a felesleges terméket távolítsa el.
 8. Kerülje a túl nagy erővel történő törlést, mivel ez tönkreteheti a bevonatolt felületet, és a részben kikeményedett bevonatot le is törölheti a felületről.
 9. Ügyeljen arra, hogy az Ön által használt mikroszálas törlőkendőket gyorsan és megfelelően forgassa, hogy a C1 bevonat ne szilárduljon meg a ruhában, ez jelentősen megnehezítené a maradék anyag letörlését.
 10. Ha nem távolítja el a maradékot és teljesen megszilárdul, akkor azt a területet újra kell políroznia, és újra fel kell vinni a C1 bevonatot.
 11. Amint befejezte a folyamatot, tegye a mikroszálas kendőt vízbe, mossa ki és szárítsa meg őket, amint csak lehet, különben a C1 bevonat beleszárad és kikeményedik a kendőben.
 12. A C1 terméket a gyártástól számított 1 éven belül használja fel. Felnyitás után, 3 hónapon belül.
 13. A C1 felhasználása után hagyjon legalább három órát, mielőtt a C2 folyékony kristályt telepítené.
 14. Rázza fel használat előtt, majd permetezzen a felületre a C2-t és törölje át egy Gtechniq MF1 ZeroR mikroszálas kendővel.
 15. A C2-öt egyszere egy elemen telepítse.
 16. A C2 bármilyen más autóápolási termékkel használható alap- vagy felső rétegként. Szárítási segédanyagként is használható, ha 1: 2 arányban hígítja, permetezze nedves felületre és egy Gtechniq MF2 mikroszálas kendővel törölje szárazra.
 17. Ne alkalmazza közvetlen napsütésben, hogy a termék idő elött kiszáradjon.
 18. Több rétegben telepíthető a nagyobb védelem és fényesség érdekében.
 19. Ha a maradékot nehéz eltávolítani, törölje le egy benedvesített MF1 törlőkendővel, majd egy másik száraz MF1 törlőkendővel törölje át.
 20. A C2-t a vásárlás dátumától számított két évig, felbontás után 1 évig felhasználható.

MSDS

Anyagbiztonsági adatlapok

Kapcsolódó termékek