Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Kerékpár Kerámia Bevonat

29 500 Ft

 • Extrém szennyeződéstaszító képesség
 • Azonnali tartós védelem
 • Akár 24 hónapos védelem
Cikkszám: GT BBC

Termék leírása

A készlet tartalma:

 • Bike Ceramic kerámia bevonat – 15 ml
 • Frame Prep felület előkészítő spray – 100 ml
 • AP2 Applikátor Korong – 1 db
 • MF1 Mikroszálas Törlőkendő – 2 db
 • Gumikesztyű – 1 pár

A kerékpár kerámia bevonat úgy lett kialakítva, hogy minimálisra csökkentse az olyan szennyeződések megtapadását, mint a fékpor, az út pora és a sár. Akár 24 hónapig tartó védelmet nyújt, és minden típusú fényezésen alkalmazható, beleértve a festékvédő fóliákat és a vinylt is. A kerékpár kerámia bevonat egy tartós, ultra-csúszós, kémiailag kötődő, optikailag tiszta kerámiaréteget képez. Ez a kerámiavédelem megnehezíti, hogy a különböző szennyeződések a felülethez tapadjanak, így a tisztítás gyerekjáték.

A bevonatot tudományosan úgy alakították ki, hogy kémiailag kötődjön a váz felületéhez. Ez a kémiai kötés a Kerékpár Kerámiát a váz aktív felületévé teszi, megvédve azt a szennyeződésektől, a sártól és portól. A kerámia bevonat sűrű réteget képez, amely pH2 -pH12 között ellenálló. Ez azt jelenti, hogy a sár, a por és a szennyeződések sokkal könnyebben eltávolíthatók, így a folyamatos karbantartás gyors és egyszerű.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Használat előtt jól rázza fel az flakont. Győződjön meg róla, hogy minden felületet alaposan lemosott és megszárított.
 2. Vigyen fel Frame Prep-t egy MF1 mikroszálas kendőre, és törölje le a vázat, és a bevonandó alkatrészeket, ügyelve arra, hogy ne maradjanak maradványok.
 3. Vigye fel a Kerékpár kerámia bevonatot a készletben található applikátorpárnára, és vonja be a vázat. Hagyja a bevonatot 1-2 percig, mielőtt az MF1 segítségével visszatörli. Távolítson el minden maradványt a mikroszálas törlőkendővel, és hagyja 24 órán át hűvös, száraz helyen megszilárdulni. A felhordás után a kerékpárt 7 napig ne mossa le.

MSDS

Kerékpár Kerámia Bevonat biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek