Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

HALO Flexibilis Fólia Bevonat

 • Akár 2 év élettartam karosszériavédő fóliák (Paint Protection Film /PPF) és egyéb fólia bevonat esetén (pl. wrapping)
 • Megkönnyíti a felület ápolását, karbantartását.
 • Fényes, szatén, és matt felületeken is használható
Cikkszám: GT HALO

Termék leírása

A HALO fokozza a karosszériavédő fólia (PPF) és a vinyl fólia teljesítményét. Ez egy kémiailag kötődő, rendkívül sűrű, flexibilis réteg, amely tartós ellenálló réteget biztosít a fóliának a mindennapi behatásokkal szemben.

A bevonat sűrűsége és alacsony felületi energiája javítja a PPF vagy a vinil szennyeződés- és víztaszító képességét. Segít továbbá megakadályozni a szennyeződések behatolásából eredő foltosodást, valamint csökkenti az UV-sugarak okozta sárgulást.

Összességében a HALO sokkal jobb állapotban tartja a PPF-et, és sokkal könnyebbé teszi az emberek számára, hogy tisztán tartsák autójukat a PPF/ vinil telepítését követően.

Szigorú laboratóriumi tesztek bizonyították, hogy a HALO kompatibilis mindenféle fényes, matt és szatén vinyllel és PPF-fel. Bizonyítottan működik az öngyógyuló fóliákon is.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt.
 2. A HALO felhordásához a gépjárműnek fedett, pormentes helyen kell lennie, és bent kell maradnia legalább 12 órán keresztül a bevonat felvitele után. A legjobb eredmény elérése érdekében a jó megvilágítás nélkülözhetetlen.
 3. Ha korábban felszerelt fóliára telepíti, mossa le a szennyeződésektől a járművet a Gtechniq W5 Citrus előmosóval, valamint a W6 felni és fémtisztítóval.
 4. Permetezzen be egy Gtechniq MF1 mikroszálas kendőt 30% -os izopropil-alkoholos keverékkel (IPA)
 5. A bevonni kívánt felületet teljesen hűtse le, távolítsa el az ujjlenyomatokat vagy más felületi szennyeződéseket az IPA-s MF1 kendővel. Ez a folyamat biztosítja a lehető legjobb kémiai kötést a HALO és a fólia között.
 6. Vigyen fel HALO-t egyenletesen az applikáló korongra, és tegye félre az üveget.
 7. Kenje fel a felületre átfedéssel, nagyjából 60×60 centis területekre bontva vagy elemenként.
 8. A felhordás után várjon legalább 1 percet majd törölje át az egész felületet, egy MF1 kendővel megfelelő fényviszonyok mellett, ezzel biztosítva, hogy semmilyen maradék ne maradjon a felületen. Hagyja a bevonatot legalább egy órán át megszilárdulni, és ismételje meg a telepítési folyamatot úgy, hogy a teljes fóliázott vagy vinil felület, két réteg HALO-val legyen bevonva.
 9. Egy fel nem nyitott HALO üveg 12 hónapos eltarthatósággal rendelkezik a vásárlás időpontjától.
 10. Száraz hűvös helyen, közvetlen napfénytől elzárva tárolandó.
 11. Felbontás után 3 hónapon belül felhasználható.

MSDS

HALO Flexibilis Fólia Bevonat biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek