Barion Pixel

Szélvédő vízlepergető nano bevonat

Újgenerációs G1 Nano szélvédő vízlepergető bevonat a Gtechniq kínálatában a folt- és torzításmentes üvegfelületért. Páratlan tartósság, nagyfokú hatékonyság, kedvező szélvédő vízlepergető ár: ismerje meg termékünket!

G1 Nano Vízlepergető Szélvédő Bevonat

 • Hidrofób
 • Tartós kémiai kötés
 • Akár 30 000 km tartósság
Cikkszám: GT G1

Termék leírása

Folt, és torzításmentes végeredménye miatt kiválóan alkalmas első szélvédőkre. A szokásos szélvédő bevonatokkal ellentétben, amelyek viszonylag gyenge fizikai kötésekkel tapadnak az üveg felületéhez, a G1 kémiai kötést alkalmaz, ami páratlan tartósságot biztosít. A G1 Nano Vízlepergető Szélvédő Bevonat rendkívül tartós, a hidrofób funkció javítja a nedves időjárási látási viszonyokat, elősegítve a biztonságos közlekedést. Emellett sokkal könnyebbé teszi a szennyeződések, például a jég, a bogarak és a fa nedvének eltávolítását az üvegről. A G1 csak üveg felületen működik, így a polikarbonátból készült modern fényszóróüvegeken nem működik. Ezekhez a G5 Vízlepergető Bevonatot ajánljuk. A 15 ml-es kiszerelés egyetlen szélvédőre elegendő, ugyanis 3 rétegben kell telepíteni. Ha az autó összes üvegfelületét szeretnénk G1-el bevonni, akkor a 100 ml-es kiszerelést javasoljuk. A G1 tartalmazza a G2 maradvány eltávolító szert is.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Ügyeljen arra, hogy jól szellőző helyiségben dolgozzon, legalább 5 ° C hőmérsékleten.
 2. Ne alkalmazza közvetlen napfényben, és viseljen kesztyűt.
 3. Tisztítsa meg az összes üveget, amelyet védeni kíván, a G6 és egy MF5 üvegtisztító kendő segítségével.
 4. A legjobb eredmény elérése érdekében gépi polírozza fel az üveget G4 és közepes keménységű polírkorong használatával. Vagy alternatívaként kis mennyiségű G4 használatával és egy kézi polírozó betéttel körkörös mozdulatokkal polírozza át a felületet.
 5. Miután kész, tisztítsa meg az üveget fényesedésig G6 Antisztatikus Üvegtisztítóval és egy MF5 vagy MF1 mikroszálas kendővel – ismételje meg ezt annyiszor, ahányszor szükséges az összes polírmaradék eltávolításához.
 6. Használat előtt alaposan rázza fel a G1-et.
 7. Az első szélvédőkhöz javasoljuk a 3 réteg G1 használatát, az oldalsó és a hátsó üvegekhez csak 1 rétegre van szükség.
 8. Vigyen fel nagy mennyiségű G1-et egy AP1 szöszmentes applikátor korongra.
 9. Dolgozza el a terméket az üvegen körkörös mozdulatokkal, lefedve a teljes felületet, és hagyja megszilárdulni 5 percig.
 10. Egy új AP1 alkalmazásával vigyen fel azonos mennyiségű terméket a korongra, de a G1-et vízszintes csíkokban telepítse az előző rétegre, hagyja további 5 percig, hogy megszilárduljon.
 11. A harmadik réteget függőleges csíkokban telepítse azonos mennyiségű terméket helyezve egy AP1-re mint az előző két lépés esetében, hagyja megszilárdulni 15 percig.
 12. Távolítsa el a maradékot a G2 maradék eltávolítóval. Rakjon a G2-ből az applikátor korongra, hordja fel egy kis területre, majd azonnal törölje le MF1-es törlőkendővel.
 13. A befejezéshez tisztítsa meg az ablaktörlő lapátokat és az üveget G6 Antisztatikus üvegtisztítóval és MF5 üvegtisztítókendővel.
 14. Javasoljuk, hogy egy réteg G1-et vigyen fel az ablaktörlő lapátokra anélkül, hogy eltávolítaná a maradékot. Ha az ablaktörlő lapátok kopottak, azokat célszerű cserélni.
 15. Ne tegye ki a környezeti behatásoknak legalább 3 órán át.
 16. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 17. A G1 és G2 termékek a felbontás után 3 hónapon belül felhasználhatók.
 18. A G2 külön nem beszerezhető, G1 vásárlás esetén a csomagban található.

MSDS

G1 Nano Vízlepergető Szélvédő Bevonat biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek

A szélvédő vízlepergető használatának fontossága

Napjainkban már számos területen alkalmazzák a nanotechnológiát, amelyek révén könnyű, de erős anyagokat lehet előállítani. Az egyik ígéretes alkalmazási területe az autógyártás, különösen a járművek karosszériára és üvegfelületeire előállított ápoló termékeknél.

Az autók szélvédője az egyik legfontosabb része a járműnek, miután a vezető ezen keresztül szemléli az előtte álló útszakaszt. Azonban esős a szélvédő vízcseppekkel borulhat be, csökkentve a vezetési biztonságot és a belátható távot. Emellett vezetés közben olyan egyéb szennyeződések is összepiszkíthatják a szélvédőt, mint a bogarak vagy a por.

A nanotechnológiás szélvédő vízlepergető bevonatok előnyei vitathatatlanok: ezek a készítmények jelentősen javítják a látási viszonyokat nedves körülmények között azáltal, hogy minimálisra csökkentik a látótér torzulását. Ennek köszönhetően az autóvezetők jobb kitekintéssel és ezáltal gyorsabb reakcióidővel rendelkezhetnek vezetés közben, ami kritikus a balesetek elkerülése szempontjából. A nanotechnológia felhasználásával kifejlesztett szélvédő vízlepergető bevonatok ezen felül jelentős segítséget nyújtanak az autó tisztíthatósága tekintetében is, miután a tizedére csökkentik az üvegfelületek takarításához szükséges időt és energiát.

A G1 nano szélvédő vízlepergető bevonat előnyei

Egyedülálló hidrofób tulajdonság

A Gtechniq G1 nano szélvédő vízlepergető bevonat megalkotásához olyan speciális vegyületeket – fluoropolimereket, például politetrafluoretilént (PTFE) – használtak fel, amelyeknek köszönhetően kiváló hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett olyan speciális adalékanyagokat is tartalmaz, amelyek javítják mind a kopásállóságot, mind a tartósságot, mind pedig a maradványok könnyebb eltávolítását.

A G1 nano szélvédő vízlepergető bevonatot 3 rétegekben kell felvinni, amit követően a szélvédő felületén egy vékony, láthatatlan filmréteget hoz létre. Ez képes megakadályozni, hogy a vízcseppek a szélvédőre tapadjanak, ehelyett azok gyöngyökké válnak és leperegnek a felszínről. A víz mellett ráadásul hatékony védelmet nyújtanak az üvegfelületek számára egyéb nedves szennyeződések ellen is, mint például jég, bogarak vagy fanedv.

A kínálatunkban elérhető Gtechniq autó szélvédő vízlepergető bevonat kapható 15 ml-es, valamint 100 ml-es kiszerelésben is. Utóbbit azoknak ajánljuk, akik autójuk összes üvegfelületét vagy, akár több autó üvegfeülelteit szeretnék hatékony védelemmel ellátni, míg 15 ml szer egy autó szélvédő védelmére elégséges mennyiség.

Nano vízlepergető szélvédőre: átlag feletti tartósság

A hagyományos szélvédő vízlepergető bevonatok nem mindig állják meg a helyüket tartósság és hatékonyság szempontjából. Itt jön képbe a nanotechnológia és a Gtechniq újgenerációs vízlepergető bevonat. Ez a készítmény a nanorészecskéknek köszönhetően kémiai kötéssel tapad meg az üvegfelületeken, ami páratlan teljesítményt és ellenállóképességet biztosít az időjárás viszontagságai ellen hosszútávon. A Gtechniq G1 nano szélvédő vízlepergető bevonat akár 30.000 km-en keresztül képes kifejteni hatását és biztosítani a megfelelő látási viszonyokat nedves körülmények között.

G1 szélvédő vízlepergető: könnyebb tisztítás

A nano szélvédő vízlepergető bevonatok alkalmazásának egy másik nagy előnye, hogy rendkívüli módon megkönnyíteni az üvegfelület tisztítását. Amikor a G1 nano szélvédő vízlepergető bevonatot felviszik az üvegfelületre, létrejön egy láthatatlan védőréteg, amely megakadályozza, hogy a szennyeződések és a vízcseppek a felületre tapadjanak. Ennek eredményeként a szennyeződések könnyen leperegnek és néhány mozdulattal eltávolíthatók ablaktisztító folyadékkal és egy törlőkendővel.

Miért a Gtechniq?

20+ év szakmai tapasztalat

A Gtechniq több, mint 2 évtizede állít elő csúcstechnológiás autókozmetikai és autóápolási termékeket. Ez idő alatt hatalmas tudást és tapasztalatot szereztünk nano készítményeink gyártásában, amelyeket a gyakorlatban is hasznosítunk. A kezdetektől végig arra törekedtünk és törekszünk a mai napig, hogy termékeink ne csak ígérjék, hanem tényleg teljesítsék is a legmagasabb elvásárokat. Cégünknél igazi autószakértők dolgoznak, akikhez minden autótulajdonos bizalommal fordulhat, legyen szó az ideális autóápoló szerek kiválasztásáról, applikálásukról vagy általános termékinformációkról.

Minőség és innováció

A kvantumfizika segítségével termékeink jóval nagyobb teljesítményre képesek, mint a hagyományos autóápolási készítmények. Az évek alatt lelkesedésünk egy percig sem tört meg, és mindig keressük a legújabb technológiákat és innovációs lehetőségeket. Készítményeinket folyamatosan, szélsőséges körülmények között teszteljük, hogy mindig megbízható teljesítményt produkáljanak használatukat követően. Meggyőződésünk ugyanis, hogy csakis ily módon lehet olyan innovatív szereket megalkotni, amelyekre biztosan lehet számítani.

Prémium nano autóápolási termékek széles skálája

A Gtechniq termékpaletta előállításakor törekszünk arra, hogy minél szélesebb skálán biztosítsuk az autótulajdonosok számára a szükséges autóápolási és fényezésvédelmi produktumokat. Legyen szó a jármű külső vagy belső felületeiről, minden igényre kínálunk minőségi megoldást.

Virtuális polcainkon a legkülönfélébb innovatív nanotechnológiával ellátott készítmények között válogathatnak vásárlóink: autósampon, impregnáló spray, kerámia bevonat, műanyag ápoló, műszerfal ápoló, alufelni tisztító, bőrápoló, gumiápoló, szélvédő tisztító, gyorsbevonatok, számos segédeszköz és kiegészítő stb. Kínálatunkat folyamatosan igyekszünk bővíteni, hogy még komplexebb szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleink számára. Emellett több hasznos útmutató videó és ismertető is fellelhető weboldalunkon, hogy még egyszerűbb és könnyebb legyen termékeink használata.

További információra lenne szüksége termékeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Keressen minket elérhetőségeink egyikén!