Barion Pixel

G1 Nano Vízlepergető Szélvédő Bevonat

 • Hidrofób
 • Tartós kémiai kötés
 • Akár 30 000 km tartósság
Kategória:
Cikkszám: GT G1

Termék leírása

Folt, és torzításmentes végeredménye miatt kiválóan alkalmas első szélvédőkre. A szokásos szélvédő bevonatokkal ellentétben, amelyek viszonylag gyenge fizikai kötésekkel tapadnak az üveg felületéhez, a G1 kémiai kötést alkalmaz, ami páratlan tartósságot biztosít. A G1 Nano Vízlepergető Szélvédő Bevonat rendkívül tartós, a hidrofób funkció javítja a nedves időjárási látási viszonyokat, elősegítve a biztonságos közlekedést. Emellett sokkal könnyebbé teszi a szennyeződések, például a jég, a bogarak és a fa nedvének eltávolítását az üvegről. A G1 csak üveg felületen működik, így a polikarbonátból készült modern fényszóróüvegeken nem működik. Ezekhez a G5 Vízlepergető Bevonatot ajánljuk. A 15 ml-es kiszerelés egyetlen szélvédőre elegendő, ugyanis 3 rétegben kell telepíteni. Ha az autó összes üvegfelületét szeretnénk G1-el bevonni, akkor a 100 ml-es kiszerelést javasoljuk. A G1 tartalmazza a G2 maradvány eltávolító szert is.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Ügyeljen arra, hogy jól szellőző helyiségben dolgozzon, legalább 5 ° C hőmérsékleten.
 2. Ne alkalmazza közvetlen napfényben, és viseljen kesztyűt.
 3. Tisztítsa meg az összes üveget, amelyet védeni kíván, a G6 és egy MF5 üvegtisztító kendő segítségével.
 4. A legjobb eredmény elérése érdekében gépi polírozza fel az üveget G4 és közepes keménységű polírkorong használatával. Vagy alternatívaként kis mennyiségű G4 használatával és egy kézi polírozó betéttel körkörös mozdulatokkal polírozza át a felületet.
 5. Miután kész, tisztítsa meg az üveget fényesedésig G6 Antisztatikus Üvegtisztítóval és egy MF5 vagy MF1 mikroszálas kendővel – ismételje meg ezt annyiszor, ahányszor szükséges az összes polírmaradék eltávolításához.
 6. Használat előtt alaposan rázza fel a G1-et.
 7. Az első szélvédőkhöz javasoljuk a 3 réteg G1 használatát, az oldalsó és a hátsó üvegekhez csak 1 rétegre van szükség.
 8. Vigyen fel nagy mennyiségű G1-et egy AP1 szöszmentes applikátor korongra.
 9. Dolgozza el a terméket az üvegen körkörös mozdulatokkal, lefedve a teljes felületet, és hagyja megszilárdulni 5 percig.
 10. Egy új AP1 alkalmazásával vigyen fel azonos mennyiségű terméket a korongra, de a G1-et vízszintes csíkokban telepítse az előző rétegre, hagyja további 5 percig, hogy megszilárduljon.
 11. A harmadik réteget függőleges csíkokban telepítse azonos mennyiségű terméket helyezve egy AP1-re mint az előző két lépés esetében, hagyja megszilárdulni 15 percig.
 12. Távolítsa el a maradékot a G2 maradék eltávolítóval. Rakjon a G2-ből az applikátor korongra, hordja fel egy kis területre, majd azonnal törölje le MF1-es törlőkendővel.
 13. A befejezéshez tisztítsa meg az ablaktörlő lapátokat és az üveget G6 Antisztatikus üvegtisztítóval és MF5 üvegtisztítókendővel.
 14. Javasoljuk, hogy egy réteg G1-et vigyen fel az ablaktörlő lapátokra anélkül, hogy eltávolítaná a maradékot. Ha az ablaktörlő lapátok kopottak, azokat célszerű cserélni.
 15. Ne tegye ki a környezeti behatásoknak legalább 3 órán át.
 16. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 17. A G1 és G2 termékek a felbontás után 3 hónapon belül felhasználhatók.
 18. A G2 külön nem beszerezhető, G1 vásárlás esetén a csomagban található.

MSDS

G1 Nano Vízlepergető Szélvédő Bevonat biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek

0