Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Szélvédő vízlepergető

G1 Nano szélvédő vízlepergető bevonat a Gtechniq kínálatában a folt- és torzításmentes üvegfelületért. Páratlan tartósság, nagyfokú hatékonyság szuper áron: ismerje meg termékünket!

Szélvédő vízlepergető nano bevonat – Gtechniq

 • Hidrofób
 • Tartós kémiai kötés
 • Akár 30 000 km tartósság
Cikkszám: GT G1

Termék leírása

Folt, és torzításmentes végeredménye miatt kiválóan alkalmas első szélvédőkre. A szokásos szélvédő bevonatokkal ellentétben, amelyek viszonylag gyenge fizikai kötésekkel tapadnak az üveg felületéhez, a G1 kémiai kötést alkalmaz, ami páratlan tartósságot biztosít. A G1 Nano Vízlepergető Szélvédő Bevonat rendkívül tartós, a hidrofób funkció javítja a nedves időjárási látási viszonyokat, elősegítve a biztonságos közlekedést. Emellett sokkal könnyebbé teszi a szennyeződések, például a jég, a bogarak és a fa nedvének eltávolítását az üvegről. A G1 csak üveg felületen működik, így a polikarbonátból készült modern fényszóróüvegeken nem működik. Ezekhez a G5 Vízlepergető Bevonatot ajánljuk. A 15 ml-es kiszerelés egyetlen szélvédőre elegendő, ugyanis 3 rétegben kell telepíteni. Ha az autó összes üvegfelületét szeretnénk G1-el bevonni, akkor a 100 ml-es kiszerelést javasoljuk. A G1 tartalmazza a G2 maradvány eltávolító szert is.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Ügyeljen arra, hogy jól szellőző helyiségben dolgozzon, legalább 5 ° C hőmérsékleten.
 2. Ne alkalmazza közvetlen napfényben, és viseljen kesztyűt.
 3. Tisztítsa meg az összes üveget, amelyet védeni kíván, a G6 és egy MF5 üvegtisztító kendő segítségével.
 4. A legjobb eredmény elérése érdekében gépi polírozza fel az üveget G4 és közepes keménységű polírkorong használatával. Vagy alternatívaként kis mennyiségű G4 használatával és egy kézi polírozó betéttel körkörös mozdulatokkal polírozza át a felületet.
 5. Miután kész, tisztítsa meg az üveget fényesedésig G6 Antisztatikus Üvegtisztítóval és egy MF5 vagy MF1 mikroszálas kendővel – ismételje meg ezt annyiszor, ahányszor szükséges az összes polírmaradék eltávolításához.
 6. Használat előtt alaposan rázza fel a G1-et.
 7. Az első szélvédőkhöz javasoljuk a 3 réteg G1 használatát, az oldalsó és a hátsó üvegekhez csak 1 rétegre van szükség.
 8. Vigyen fel nagy mennyiségű G1-et egy AP1 szöszmentes applikátor korongra.
 9. Dolgozza el a terméket az üvegen körkörös mozdulatokkal, lefedve a teljes felületet, és hagyja megszilárdulni 5 percig.
 10. Egy új AP1 alkalmazásával vigyen fel azonos mennyiségű terméket a korongra, de a G1-et vízszintes csíkokban telepítse az előző rétegre, hagyja további 5 percig, hogy megszilárduljon.
 11. A harmadik réteget függőleges csíkokban telepítse azonos mennyiségű terméket helyezve egy AP1-re mint az előző két lépés esetében, hagyja megszilárdulni 15 percig.
 12. Távolítsa el a maradékot a G2 maradék eltávolítóval. Rakjon a G2-ből az applikátor korongra, hordja fel egy kis területre, majd azonnal törölje le MF1-es törlőkendővel.
 13. A befejezéshez tisztítsa meg az ablaktörlő lapátokat és az üveget G6 Antisztatikus üvegtisztítóval és MF5 üvegtisztítókendővel.
 14. Javasoljuk, hogy egy réteg G1-et vigyen fel az ablaktörlő lapátokra anélkül, hogy eltávolítaná a maradékot. Ha az ablaktörlő lapátok kopottak, azokat célszerű cserélni.
 15. Ne tegye ki a környezeti behatásoknak legalább 3 órán át.
 16. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 17. A G1 és G2 termékek a felbontás után 3 hónapon belül felhasználhatók.
 18. A G2 külön nem beszerezhető, G1 vásárlás esetén a csomagban található.

MSDS

Szélvédő vízlepergető nano bevonat – Gtechniq biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek

G1 nano szélvédő vízlepergető bevonat a Gtechniqtől

Egyedülálló hidrofób tulajdonság

A Gtechniq G1 nano vízlepergető bevonat megalkotásához olyan speciális vegyületeket – fluoropolimereket, például politetrafluoretilént (PTFE) – használtak fel, amelyeknek köszönhetően kiváló hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett olyan speciális adalékanyagokat is tartalmaz, amelyek javítják mind a kopásállóságot, mind a tartósságot, mind pedig a maradványok könnyebb eltávolítását.

Nano vízlepergető szélvédőre: átlag feletti tartósság

A Gtechniq újgenerációs vízlepergető bevonat a nano részecskéknek köszönhetően kémiai kötéssel tapad meg az üvegfelületeken, ami páratlan teljesítményt és ellenállóképességet biztosít az időjárás viszontagságai ellen. A Gtechniq G1 nano szélvédő vízlepergető bevonat akár 30.000 km-en keresztül képes kifejteni hatását és biztosítani a megfelelő látási viszonyokat nedves körülmények között.

Könnyebben tisztítható szélvédő

A nano készítmények alkalmazásának egy másik nagy előnye, hogy rendkívüli módon megkönnyíteni az üvegfelület tisztítását. Amikor a G1 bevonatot felviszik az üvegfelületre, létrejön egy láthatatlan védőréteg, amely megakadályozza, hogy a szennyeződések és a vízcseppek a felületre tapadjanak. Ennek eredményeként a szennyeződések könnyen leperegnek és néhány mozdulattal eltávolíthatók ablaktisztító folyadékkal és egy törlőkendővel.

Hogyan alkalmazza készítményünket?

A G1 nanobevonatot 3 rétegekben kell felvinni, amit követően a szélvédő felületén egy vékony, láthatatlan filmréteget hoz létre. Ez képes megakadályozni, hogy a vízcseppek a szélvédőre tapadjanak, ehelyett azok gyöngyökké válnak és leperegnek a felszínről. A víz mellett ráadásul hatékony védelmet nyújtanak az üvegfelületek számára egyéb nedves szennyeződések ellen is, mint például jég, bogarak vagy fanedv.

A kínálatunkban elérhető Gtechniq autó szélvédő vízlepergető bevonat kapható 15 ml-es, valamint 100 ml-es kiszerelésben is. Utóbbit azoknak ajánljuk, akik autójuk összes üvegfelületét szeretnék hatékony védelemmel ellátni, míg 15 ml szer egy szélvédő védelmére elégséges mennyiség.

Miért válassza a Gtechniq termékeket?

20+ év szakmai tapasztalat

A Gtechniq több, mint 2 évtizede állít elő csúcstechnológiás autókozmetikai és autóápolási termékeket. Ez idő alatt hatalmas tudást és tapasztalatot szereztünk nano készítményeink gyártásában, amelyeket a gyakorlatban is hasznosítunk. A kezdetektől végig arra törekedtünk és törekszünk a mai napig, hogy termékeink ne csak ígérjék, hanem tényleg teljesítsék is a legmagasabb elvásárokat. Cégünknél igazi autószakértők dolgoznak, akikhez minden autótulajdonos bizalommal fordulhat, legyen szó az ideális autóápoló szerek kiválasztásáról, applikálásukról vagy általános termékinformációkról.

Minőség és innováció

A kvantumfizika segítségével termékeink jóval nagyobb teljesítményre képesek, mint a hagyományos autóápolási készítmények. Az évek alatt lelkesedésünk egy percig sem tört meg, és mindig keressük a legújabb technológiákat és innovációs lehetőségeket. Készítményeinket folyamatosan és a szélsőséges körülmények között teszteljük, hogy mindig megbízhatóan teljesítményt produkáljanak használatukat követően. Meggyőződésünk ugyanis, hogy csakis ily módon lehet olyan innovatív szereket megalkotni, amelyekre biztosan lehet számítani.

Prémium nano autóápolási termékek széles skálája

A Gtechniq termékpaletta előállításakor törekszünk arra, hogy minél szélesebb skálán biztosítsuk az autótulajdonosok számára a szükséges autóápolási és fényezésvédelmi produktumokat. Legyen szó a jármű külső vagy belső felületeiről, minden igényre kínálunk minőségi megoldást.

Virtuális polcainkon a G1 nano vízlepergető szélvédőre csupán töredékét képezi repertoárunknak. A legkülönfélébb készítmények között válogathatnak vásárlóink: autósampon, impregnáló spray, kerámia bevonat, műanyag ápoló, műszerfal ápoló, alufelni tisztító, bőrápoló, gumiápoló, szélvédő tisztító, gyorsbevonatok, számos segédeszköz és kiegészítő stb. Kínálatunkat folyamatosan igyekszünk bővíteni, hogy még komplexebb szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleink számára. Emellett több hasznos útmutató videó és ismertető is fellelhető weboldalunkon, hogy még egyszerűbb és könnyebb legyen termékeink használata.

A szélvédő vízlepergető használatának fontossága

Az autók szélvédője az egyik legfontosabb része a járműnek, miután a vezető ezen keresztül szemléli az előtte álló útszakaszt. Azonban esős a szélvédő vízcseppekkel borulhat be, csökkentve a vezetési biztonságot és a belátható távot. Emellett vezetés közben olyan egyéb szennyeződések is összepiszkíthatják a szélvédőt, mint a bogarak vagy a por.

A nanotechnológiás bevonatok előnyei vitathatatlanok: ezek a készítmények jelentősen javítják a látási viszonyokat nedves körülmények között azáltal, hogy minimálisra csökkentik a látótér torzulását. Ennek köszönhetően az autóvezetők jobb kitekintéssel és ezáltal gyorsabb reakcióidővel rendelkezhetnek vezetés közben, ami kritikus a balesetek elkerülése szempontjából. A nanotechnológia felhasználásával kifejlesztett szélvédő vízlepergető ezen felül jelentős segítséget nyújtanak az autó tisztíthatósága tekintetében is, miután a tizedére csökkentik az üvegfelületek takarításához szükséges időt és energiát.

További információra lenne szüksége termékeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Keressen minket elérhetőségeink egyikén!