Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

C2 Kerámia Spray

  • Akár 6 hónapos tartósság
  • Egyszerű és gyors alkalmazás
  • Extrém taszító képesség
Cikkszám: GT C2

Termék leírása

A Gtechniq C2 egy magas koncentrációjú, SiO₂ tartalmú gyorsbevonat. Nagy előnye, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen telepíthető: mikroszálas kendővel felvisszük, majd egy másikkal visszatöröljük. A magas koncentráció miatt kis mennyiségben is hatékony. Kiválóan alkalmas extra védelemként bármilyen kerámia bevonathoz, vagy waxhoz. A C2-t sokan alkalmazzák végső bevonatként az egész autón (üveg és műanyag felületeken is), de a maximális teljesítményt, és élettartamot fényezett felületeken érhetjük el vele. Nagyon jól működik PPF és fóliázott felületeken is. Élettartama nagy mértékben függ a felület előkészítésétől, az autó használatától, de átlagosan 4-6 hónappal számolhatunk. A tartósságának meghosszabbítása érdekében javasoljuk minden mosás után Gtechniq Quick Detailer (QD Gyorstisztító) használatát!   Ha a kőfelverődések és erősebb karcolások ellen is védekezni szeretne, a LLumar Karosszériavédő Fólia termékeket ajánljuk, majd a Gtechniq HALO flexibilis kerámia bevonat alkalmazását. Kerámiával kezelt felületre a karosszériavédő fólia nem tapad le megfelelően, így először javasolt a fólia telepítése és azt követően a kerámia.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

  1. Használat előtt felrázandó.
  2. Ne alkalmazza közvetlen napfényben, és viseljen kesztyűt.
  3. Permetezzen egy tiszta Gtechniq MF1 mikroszálas kendőre, töröljön át egyszerre egy elemet, majd ismét törölje át egy második, tiszta MF1 kendővel.
  4. Fokozott fényességért és védelemért több rétegben is alkalmazható.
  5. A C2 szárítási segédanyagként is felhasználható, 1:2 arányban hígítva, egyszerre egy benedvesített elemre permetezve, majd egy MF2 vagy MF4 Diamond Sandwich mikroszálas szárító törölközővel áttörölve.
  6. Száraz hűvös helyen tárolandó.
  7. Felbontás után 12 hónapig felhasználható.

MSDS

C2 Kerámia Spray biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek