Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

EXOv5 Ultra Tartós Vízlepergető Bevonat

 • 18-24 hónap élettartam
 • Könnyű telepítés (1 rétegben elegendő)
 • Fényesebb megjelenést, víz és szennyeződés taszító hatást biztosít
Cikkszám: GT EXO

Termék leírása

Az EXOv5 kompozit sziloxántechnológiájának köszönhetően könnyedén eltávolíthatóak a vízfoltok és a szennyeződések, kiválóan ellenáll minden mosási vegyszernek, és a mikrokarcoknak. Magasfényű, meleg megjelenésű, rendkívül hidrofób felületet eredményez.

Egyenletes réteggel rendelkezik, amely tartósabb és ellenállóbb az útszóró sóval és a mosási vegyszerekkel szemben, mint korábbi verziója. A telepítése is könnyebb, csupán egy réteg telepítésére van szükség, lassabb kötési idővel, így több idő áll rendelkezésre a tökéletes felület eléréséhez.

Az említett fejlesztéseket ötvözve, a még erősebb karcállósággal, az EXOv5-el újabb jelentős előrelépést értünk el az ún. Last Surface Protection (LSP) technológiában.

Ha a kőfelverődések és erősebb karcolások ellen is védekezni szeretne, a LLumar Karosszériavédő Fólia termékeket ajánljuk, majd a Gtechniq HALO flexibilis kerámia bevonat alkalmazását. Kerámiával kezelt felületre a karosszériavédő fólia nem tapad le megfelelően, így először javasolt a fólia telepítése és azt követően a kerámia.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Az EXO használható önálló rétegként is, vagy akár fedőrétegként C1 Kristálylakk vagy CSL Crystal Serum Light bevonatokra. Sötétebb, és puhább fényezés esetén javasoljuk a C1 vagy a CSL bevonaton való használatot.
 2. C1-re való felhordás esetén a C1 befejezése után várjon minimum 4 órát, de ne többet mint 12 óra.
 3. Ha CSL-re telepítik, akkor az EXOv5-öt legalább 1 órával a CSL alkalmazása után lehet alkalmazni.
 4. Az EXO felhordásához, győződjön meg róla, hogy autót nem éri közvetlen napsütés, a hőmérséklet több mint 5°C, és az autó fedett helyen van, és tud is maradni 12 órát.
 5. Permetezzen PW Felület Előkészítőt az MF1 Mikroszálas Törlőkendőre (NE a karosszériára), és használja azt a teljes felület részenkénti tisztításához.
 6. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt.
 7. Itassa át megfelelően és egyenletesen az AP2 Ultra Finom Mikroszálas Applikátor Korongot a folyadékkal.
 8. Vigye fel a mellékelt applikátorral, egymást átfedő mozdulatokkal egy nagyjából 60 cm x 60 cm-es területre. Várjon 1-2 percet miután felhordta a felületre, és egy MF1-es  kendővel törölje le a felesleget, majd egy második MF1-es kendővel távolítsa el a maradék elkenődéseket. A v4-hez képest csupán 1 réteg telepítésére van szükség.
 9. Javasoljuk, hogy az autót hagyja minimum 12 órát száraz helyen pihenni.
 10. Az autót legalább egy hétig ne mossa le!
 11. Száraz, hűvös helyen tárolandó.
 12. Felbontás után 3 hónapon belül felhasználható.

MSDS

EXOv5 Ultra Tartós Vízlepergető Bevonat biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek