Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

EXOv4 Ultra Tartós Vízlepergető Bevonat

 • 18-24 hónap élettartam
 • Könnyű telepítés
 • Fényesebb megjelenést, víz és szennyeződés taszító hatást biztosít
Cikkszám: GT EXOv4

Termék leírása

Az EXO kemény réteget képez, amely megkönnyíti a vízfoltok eltávolítását, nagyfokú ellenállást biztosít minden mosási vegyszerrel szemben. Ellenálló a mikrokarcolásokkal szemben. Magasfényű, meleg megjelenésű, extrém hidrofób felületet eredményez.

Egységes réteggel rendelkezik, amely tartósabb és ellenállóbb az útszéli sóval és a mosási vegyszerekkel szemben, mint elődei. A felhordás egyszerű, lassú kötési idővel, így több idő áll rendelkezésre a tökéletes eredmény eléréséhez.

 

Ha a kőfelverődések és erősebb karcolások ellen is védekezni szeretne, a LLumar Karosszériavédő Fólia termékeket ajánljuk, majd a Gtechniq HALO flexibilis kerámia bevonat alkalmazását. Kerámiával kezelt felületre a karosszériavédő fólia nem tapad le megfelelően, így először javasolt a fólia telepítése és azt követően a kerámia.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Az EXO használható önálló rétegként is, vagy akár fedőrétegként C1 Kristálylakk vagy CSL Crystal Serum Light bevonatokra. Sötétebb, és puhább fényezés esetén javasoljuk a C1 vagy a CSL bevonaton való használatot.
 2. C1-re való felhordás esetén a C1 befejezése után várjon minimum 4 órát, de ne többet mint 12 óra.
 3. Ha CSL-re rakjak fel, akkor az EXOv4 alkalmazható akár azonnal is, de a felületeken ugyanabban a sorrendben telepítse mint a CSL-t. A hosszantartó csillogás elérése érdekében. A CSL és EXO között várjon két órát, mielőtt felhordja a terméket.
 4. Az EXO felhordásához, győződjön meg róla, hogy autót nem éri közvetlen napsütés, a hőmérséklet több mint 5°C, és az autó fedett helyen van, és tud is maradni 12 órát.
 5. Permetezzen PW Felület Előkészítőt a MF1 Mikroszálas Törlőkendőre (NE a karosszériára), és használja azt a teljes felület részenkénti tisztításához.
 6. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt.
 7. Itassa át megfelelően és egyenletesen az AP2 Ultra Finom Mikroszálas Applikátor Korongot a folyadékkal.
 8. Hordja fel átfedésben a bevonatot egy kisebb panelre, vagy egy nagyobb panel felére. Várjon 2 percet, majd törölje le MF1 ZeroR Mikroszálas Törlőkendővel a felesleget, majd egy másik MF1 kendővel a maradék anyagot.
 9. Amikor befejezte az első réteg EXO felhordását, ismételje meg a folyamatot ugyanonnan indulva ahonnan az első réteget kezdte, és ugyanabban a sorrendben.
 10. Javasoljuk, hogy az autót hagyja minimum 12 órát száraz helyen pihenni.
 11. Az autót legalább egy hétig ne mossa le!
 12. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 13. Felbontás után 3 hónapon belül felhasználható.

MSDS

EXOv4 Ultra Tartós Vízlepergető Bevonat biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek