Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Easy Coat kerámia gyorsbevonat (utántöltők)

  • Gyors és egyszerű alkalmazás
  • Bevonatbarát
  • Akár 3 hónap tartósság
Cikkszám: GT ECR

Termék leírása

Az Easy Coat azok számára lett kifejlesztve, akik szeretnék védelemmel ellátni autójukat, és a lehető legtöbb időt megspórolva szeretnék ezt megtenni. Felhordása teljesen egyedülálló módon, locsolócsőre csatlakoztatva történik vizesen, néhány perc alatt telepíthető. Bármely fényezett vagy üvegfelületre felhordva az Easy Coat kiváló tartósságot és védelmet nyújt az UV-sugarak, a mosószerek és az időjárás ellen. Az Easy Coat hihetetlenül erős szennyeződés taszító tulajdonsággal rendelkezik, és hatékonyan visszatartja a port és a koszt. A termék rendkívül sokoldalú, akár hideg felületekre is felvihető. Az 500 ml-es palack elegendő két közepes méretű járműhöz. Az Easy Coat veszélytelen, oldószer-mentes és 3 hónapot meghaladó tartósságot nyújt. (Nem összetévesztendő a több éves védettséget nyújtó kerámia bevonatokkal, pl.: Gtechniq Crystal Serum Light.) Az utántöltő nem tartalmazza az adagolót és tömlőcsatlakozót. Megjegyzés: A terméket csak a saját adagolójával használja, nem javasoljuk kézi permetező, vagy habosító használatát a felhordáshoz.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

  1. Alaposan mossuk le az autót, majd öblítsük le a mosószereket. Szárítás nélkül folytassuk a következő lépéssel:
  2. Helyezzük az Easy Coat flakonra a csomagban megtalálható szórófejet, csatlakoztassuk locsolócsőre, majd öblítsük le tiszta vízzel az egész felületet. A piros szelep elfordításával tudjuk megnyitni és elzárni a víz áramlását.
  3. Fordítsuk el a fekete szelepet, így az Easy Coat bekerül a vízáramba. Körbe haladva locsoljuk le vele az autó minden felületét. Ügyeljünk arra, hogy gyorsan haladjunk a felhordással, ellenkező esetben a kelleténél több Easy Coatot használunk, és idő előtt elfogy.
  4. A felhordást követően zárjuk el a fekete szelepet, és mégegyszer öblítsük át az egész autót. Ekkor már jól látható vízlepergető hatása.
  5. Szárítsuk meg a felületet Gtechniq MF2, vagy MF4 mikroszálas szárítókendővel.

MSDS

Easy Coat kerámia gyorsbevonat (utántöltők) biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek