Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Crystal Serum Ultra Kerámia Bevonat

10H fényezés védelem, 9 év garanciával, kiemelkedő fényesség, simaság. Erős ellenállás kémiai behatások ellen.

A termék kizárólag akkreditált partnereink számára érhető el! Amennyiben telepíttetné szeretné, keresse fel akkreditált partnereink valamelyikét!

Jelentkezés akkreditációra.

Cikkszám: GT CSU

Termék leírása

A kerámia bevonatok csúcskategóriája

A Crystal Serum Ultra a felületvédelem csúcsa. A fényezést újszerűen tartja, meghosszabbítva annak élettartamát és tökéletes megjelenését. A 10H keménységű felső réteg molekuláris szerkezete kémiailag rendkívül ellenálló, így még a legerősebb mosószerek és a madárürülék károsító hatásaival szemben is védelmet nyújt. A tisztítás gyors, egyszerű és még a bogármaradványok eltávolítása is könnyebbé válik.

 • 9 év garancia, akkreditált Gtechniq szakember telepítése esetén
 • Páratlan szintű fényesség, simaság, mosáskarc és kémiai ellenállás
 • Egy forradalmian új, keményebb 7 nm-es nanoréteg van a 20 nm nanoréteg felett, növelve a térhálót – megerősítve a bevonat felső rétegét
 • A kemény 10h felső réteg és a rugalmas 7h alapréteg javítja a mosáskarc ellenállást a szokásos 9h festékvédelemhez képest
 • Még ellenállóbb a legerősebb vegyszereknek (pH2 – pH13) és a madárpiszoknak is
 • Hidrofób felülete könnyebbé teszi az autó karbantartását, de a végleges hidrofób funkció érdekében javasolt az EXO Ultra Tartós Vízlepergető Bevonat vagy C2 Folyékony Kristály alkalmazása
 • Ellenáll nagymértékű hőingadozásoknak is, akár -40 ° C és + 250 ° C között
 

Ha a kőfelverődések és erősebb karcolások ellen is védekezni szeretne, a LLumar Karosszériavédő Fólia termékeket ajánljuk, majd a Gtechniq HALO flexibilis kerámia bevonat alkalmazását. Kerámiával kezelt felületre a karosszériavédő fólia nem tapad le megfelelően, így először javasolt a fólia telepítése és azt követően a kerámia.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Távolítson el minden szennyeződést és, polírozó anyag maradékot a felületről az erős kötés biztosítása érdekében. Ehhez javasoljuk a Gtechniq Panel Wipe felület előkészítő és egy Gtechniq MF1 ZeroR mikroszálas törlőkendő használatát.
 2. Ügyeljen, hogy a felhordás során ne kerüljön vízcsepp a felületre a résekből, díszlécek alól. Használjon nagynyomású levegőt a rések kifújásához.
 3. Bizonyosodjon meg róla, hogy a felület száraz, hűvös, és nem éri közvetlen napfény.
 4. Felhordás során mindig viseljen kesztyűt, hogy a bevonat anyag ne érintkezhessen a bőrével.
 5. A pipettával csepegtessen bevonat anyagot az applikáló korongra. 3-4 adag elég egy lépésre.
 6. Helyezze vissza a pipettát az üvegcsébe, majd tegye le. Ne tartsa kézben, mert az korai kikeményedést okozhat.
 7. Körkörös mozdulatokkal vigye fel a bevonatot 30 cm x 30 cm felületen. Javasoljuk, hogy egy sorban haladjon, és egy panelt készítsen el egy időben. Pl. ha tetőt csinál, akkor az egyik oldal után azonnal csinálja meg a másik oldalt is!
 8. A bevonat szinte azonnali reakciót vált ki a jármű felületével, így a maradékot azonnal el kell távolítani egy Gtechniq MF6 Haze Buster Kerámia Törlőkendővel.
 9. Egy adott területet akár többször is át kell törölni, hogy minden felesleges bevonatot eltávolítson, ezért javasoljuk 2db törlőkendő használatát. Csak a felesleges anyagot kell eltávolítani, így kerülje a túl erős mozdulatokat, mivel az akár karcolást is okozhat puhább fényezésen.
 10. A hibátlan eredmény érdekében a munkához lágy, szórt fényt javaslunk, és célszerű a területet több szögből is szemügyre venni.
 11. Ügyeljen, hogy a z MF6 mikroszálas kendő minden felületét használja, és ne csak egy felülettel töröljön, mert ha koncentráltan kezd kikeményedni a bevonat a kendőben, nehezíti a folyamatot.
 12. Amennyiben nem sikerült az összes felesleget eltávolítani a kikeményedés elött, a felületet vizesen fel kell csiszolni, majd újrapolírozás után újra felhordani a bevonatot. A C1-gyel, és az EXOval ellentétben a sima újrapolírozás nem elegendő.
 13. Javasoljuk, hogy az autót hagyja minimum 12 órát száraz helyen pihenni.
 14. Nem javasoljuk a Crystal Serum Ultra több rétegben való felhordását. A jobb hidrofób hatás érdekében igény esetén használjon EXO bevonatot akár két rétegben. A megfelelő eredmény érdekében a két felhordás között várjon 2 órát.
 15. Használat után azonnal mossa ki az MF6 kendőket, DE, azokat fényezett felületre már ne használja újra.
 16. Bontatlan csomagolásban 12 hónapig eltartható. Felbontás után a bevonatot 1 hét alatt el kell használni. Tárolás során a pipettát ki kell venni, el kell mosni, majd a sima kupakkal kell lezárni az üvegcsét.
 17. Ha bármilyen kérdése van a kristályszérummal kapcsolatba, keressen minket az info@gtechniq.hu e-mail címen.

MSDS

Crystal Serum Ultra Kerámia Bevonat biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek