Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Crystal Serum Light Kerámia Bevonat

 • A lehető legjobb mosáskarc és kémai behatások elleni védelem a végfelhasználói termékek közül
 • Magasfényű és sima tapintású felület.
 • 5 év garancia Akkreditált Gtechniq szakember telepítése esetén
Cikkszám: GT CSL

Termék leírása

A Crystal Serum Light professzionális felhasználásra alkalmas kerámia bevonat, a Crystal Serum Ultra teljesítményének 80%-át nyújtja, de telepítési hiba esetén még gépi polírozással eltávolítható. Legyen extra fényesség elérése a cél, vagy vegyszerállóság, mosási karcok elleni védelem, vagy akár szennyeződéstaszító képesség a Crystal Serum Ultra és a Serum Light verhetetlen, a fényezésvédelem csúcsát jelentik.   Ha a kőfelverődések és erősebb karcolások ellen is védekezni szeretne, a LLumar Karosszériavédő Fólia termékeket ajánljuk, majd a Gtechniq HALO flexibilis kerámia bevonat alkalmazását. Kerámiával kezelt felületre a karosszériavédő fólia nem tapad le megfelelően, így először javasolt a fólia telepítése és azt követően a kerámia.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. A Crystal Serum Light felhordásához, győződjön meg róla, hogy az autót nem éri közvetlen napsütés, a hőmérséklet több mint 5°C, és az autó fedett helyen van, és tud is maradni 12 órát.
 2. A felhordáshoz ideális hőmérséklet 5 és 25 °C között van.
 3. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt.
 4. Mossa le az autót alaposan, ha kell polírozza fel a felületet a kisebb felületi hibák javítása érdekében.
 5. Permetezzen PW Felület Előkészítőt a MF1 Mikroszálas Törlőkendőre (NE a karosszériára), és használja azt a teljes felület részenkénti tisztításához.
 6. Csepegtessen 3 teli pipettányi folyadékot az applikáló korongra, majd oszlassa el egyenlően a egyenletes bevonat kialakításához.
 7. Helyezze vissza a pipettát az üvegcsébe, majd tegye le. Ne tartsa kézben, mert az korai megszilárdulást okozhat.
 8. Haladjon átfedéssel, nagyjából 50 x 50 centis lépésekkel, vagy karosszéria vonalaktól karosszéria vonalakig.
 9. Egy adott területet akár többször is át kell törölni, hogy minden felesleges bevonatot eltávolítson, ezért javasoljuk 2db törlőkendő használatát. Csak a felesleges anyagot kell eltávolítani, így kerülje a túl erős mozdulatokat, mivel az akár karcolást is okozhat puhább fényezésen. Ügyeljen, hogy az MF6 mikroszálas kendő minden felületét használja, és ne csak egy felülettel töröljön, mert ha koncentráltan kezd kikeményedni a bevonat a kendőben, nehezíti a folyamatot.
 10. A hibátlan eredmény érdekében a munkához lágy, szórt fényt javaslunk, és célszerű a területet több szögből is szemügyre venni.
 11. Amennyiben nem sikerült az összes felesleget eltávolítani a kikeményedés elött, újrapolírozás után újra fel kell hordani a bevonatot.
 12. Használat után azonnal mossa ki az MF1 kendőket, DE, azokat fényezett felületre már ne használja újra.
 13. A jobb hidrofób hatás érdekében igény esetén használjon EXO bevonatot akár két rétegben vagy C2 Folyékony Kristályt. A megfelelő eredmény érdekében a két felhordás között várjon 2 órát.
 14. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 15. Bontatlan csomagolásban 12 hónapig eltartható. Felbontás után a bevonatot 3 hónap alatt el kell használni. Tárolás során a pipettát ki kell venni, el kell mosni, majd a sima kupakkal kell lezárni az üvegcsét.

MSDS

Crystal Serum Light Kerámia Bevonat biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek