Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

C4 Műanyagfelület felújító

 • Akár 2 év élettartam
 • Visszaállítja a műanyag felületek “új” külsejét
 • Minden külső műanyagon használható
Cikkszám: GT C4

Termék leírása

A C4 kémiai kötést alkalmaz, extra rétegként kapccsolódik a műanyag molekulákhoz, felcseréli molekuláris szerkezetének egy részét a műanyagéval. Ennek következtében a C4 páratlan tartóssággal bír. A C4 a piacon kapható számos termékkel ellentétben kivételesen vékony (kb. 30 nanométer), optikailag tiszta réteget képez. Tehát fényes, mázas, mű megjelenés helyett, újszerű, eredeti állapotúvá varázsolja a kifakult műanyag elemeket. A C4 alkalmazása megelőzésre is ideális, megóvja a műanyag felületet a fakulástól.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Mielőtt hozzá kezd, győződjön meg, hogy elegendő termék áll rendelkezésére a teljes bevonáshoz! Például egy Mini esetében (30ml) többre van szükség mint egy Golfnál (15ml).
 2. Dolgozzon jól szellőző helyen, legalább 5 Celsius fok felett és közvetlen napsugárzástól távol. Viseljen védőkesztyűt.
 3. Győződjön meg arról, hogy a bevonásra kerülő felület(ek) szennyeződés mentesek. A legjobb eredmény elérése érdekében tisztítsa le a W5 Citrus univerzális tisztítószer tiszta oldatával és ha szükséges, használjon közepes keménységű sörtéjű kefét.
 4. A telepítéshez használja az AP1 applikálót! Itassa át pár cseppel a termékből.
 5. Miután a terméket részletekbe telepítve felhordja, azonnal törölje le óvatosan a maradékot egy MF1 ZeroR mikroszálas kendővel. Ha autója erősen texturált, gondoskodjon róla, hogy a terméket minden “résbe” felhordta, és hogy minden maradékot eltávolítsanak.
 6. Hagyja a bevonatot 12 órán át megszilárdulni, mielőtt kiteszi a környezeti behatásoknak.
 7. Felbontás után 3 hónapon belül felhasználható.
 8. Száraz hűvös helyen tárolandó.

MSDS

C4 Műanyagfelület felújító biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek