Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

C0 Aero Coat Bevonat

Cikkszám: GT C0

Termék leírása

Miért használja a C0 Aero Coat Bevonatot?

Erős tapadásgátló tulajdonságú, hidrofób felületet létrehozó bevonat, erős igénybevételekhez. Kifejezetten a felületi ellenállás csökkentésére fejlesztve, versenyautókhoz. Utcai autón is alkalmazható, 2 éves élettartammal bír. Használható önálló termékként közvetlenül fényezésen is, de kerámiabevonatokra is egyaránt.

Nagyszerű fényességet, jó hidrofóbitást (110 fok), némi mosókarc állóságot (6h) biztosít, fényezésre és gelcoatra is alkalmazható.

Kérjük, vegye figyelembe: a többi bevonatunkhoz képest a C0 Aero Coat viszonylag nehezen telepíthető. A termék meglehetősen viszkózus, és a maradványok visszatörlése jelentősen több erőfeszítést igényel – javasoljuk, hogy egy telepítés elvégzéséhez legalább 10 MF1 ZeroR mikroszálas kendővel készüljön!

Ha a kőfelverődések és erősebb karcolások ellen is védekezni szeretne, a LLumar Karosszériavédő Fólia termékeket ajánljuk, majd a Gtechniq HALO flexibilis kerámia bevonat alkalmazását. Kerámiával kezelt felületre a karosszériavédő fólia nem tapad le megfelelően, így először javasolt a fólia telepítése és azt követően a kerámia.

A termékhez tartozik:

 • 1 db AP2 Ulta Finom Mikroszálas Applikátor Korong.

Használati útmutató

Néhány egyszerű lépés, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében:

 1. Alaposan rázza fel, és viseljen kesztyűt, ne használja közvetlen napfényben.
 2. Rakjon a termékből a mellékelt AP2 mikroszálas aplikátor korongra.
 3. Helyezze vissza a palack fedelét, majd tegye le. Ne tartsa kézben, mert az korai megszilárdulást okozhat.
 4. Vigye fel a terméket egy nagyméretű vagy több kisebb panelre.
 5. Hagyja 2-3 percig, és távolítsa el a maradékot egy MF1 mikroszálas kendővel, majd törölje át egy MF6 kerámia törlőkendővel vagy egy másik MF1-vel.
 6. Ügyeljen arra, hogy az összes felhasznált ronggyal gyorsan haladjon/forgassa, hogy a bevonat ne szilárduljon meg a rongyon.
 7. Ha elmulasztja a maradék eltávolítását, és teljesen kikeményedik, újra kell polirozni, és a bevonatot újra fel kell vinni a területre.
 8. Amint befejezte, tegye vízbe a mikroszálas kendőt, mossa meg és szárítsa meg őket a lehető leghamarabb – ha nem, akkor a termék kikristályosodik a kendőn.
 9. Hagyja a bevonatot 12 órán át megszilárdulni, mielőtt kiteszi a környezeti behatásoknak.
 10. Száraz hűvös helyen tárolandó.
 11. Felbontás után 3 hónapon belül felhasználható.

MSDS

C0 Aero Coat Bevonat biztonsági adatlap

Kapcsolódó termékek