Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Szélvédő tisztító

Minőségi nanotechnológiás G4 és G6 szélvédő tisztító a Gtechniq-től a legmakacsabb szennyeződések ellen. Forradalmi megoldás a csíkmentes, antisztatikus felületért könnyű applikációval, folt- és torzításmentes végeredménnyel korrekt áron: kérjen tőlünk ajánlatot!

 • G6 Antisztatikus Üvegtisztító

  5 780 Ft29 000 Ft
  Opciók választása
 • G4 Nanotechnológiás Üvegtisztító

  5 810 Ft
  Kosárba teszem

A Gtechniq szélvédő tisztító legnagyobb előnyei:

 • Újgenerációs készítmény a nanotechnológia erejével
 • Kiemelkedő tisztaságot biztosít a szélvédőnek
 • Eltávolítja a legapróbb beágyazódott szennyeződéseket is
 • Kiváló tapadást biztosít a Gtechniq autóbevonatok számára
 • Könnyen alkalmazható előzetes szaktudás nélkül is

Nanotechnológiás szélvédő tisztító a Gtechniqtől

Egyszerű tisztíthatóságot biztosít

A hagyományos autó szélvédő tisztításához általában víz, szappan és dörzsölés szükséges. Azonban ez a folyamat időigényes és fáradságos lehet, és az eredmény sem mindig kielégítő. A nanotechnológiás Gtechniq autó szélvédő tisztító készítmények lehetővé teszik a szélvédő dinamikus tisztítását, amit követően eltűnnek a legapróbb beágyazódott koszok is.

Lényegében egy üvegpolír pasztáról van szó, amely könnyedén felhordható Gtechniq AP3 applikáló korong segítségével lehet kézzel polírozásra használni. Rendkívül hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket – az eredmény minden esetben csíkmentes, antisztatikus felület.

Tartós végeredmény G1 szélvédő bevonattal

Az egyik nagy előnye a nanotechnológiás G4 autó szélvédő tisztító használatának, hogy remekül kombinálható más Gtechniq készítményekkel. Miután alkalmaztuk a felületen, a tökéletes végeredmény érdekében ajánlott a G6 szélvédő tisztító használata, amivel csíkmentes, antisztatikus felületet érhetünk el – utóbbi készítmény egy remek megoldás a szélvédő rendszeres karbantartására. 

Ha pedig sokáig szeretnénk megőrizni autónk szélvédőjének tisztaságát, a szélvédő tisztító applikálását követően használjunk G1 szélvédő bevonatot! A telepítés után sokkal könnyebben takarítható a szélvédő: a nanotechnológiának köszönhetően sokkal ellenállóbb a hagyományos szerekkel szemben, mivel kémiailag kötődik az üvegfelülethez. Akár több hónapig képes megmaradni a szélvédőn anélkül, hogy elveszítené hatékonyságát. Ezért egyrészt kevesebb erőfeszítéssel, másrészt ritkábban kell majd tisztítani a szélvédőt.

Tipp: ha sokat közlekedünk autónkkal autópályán, a szélvédő tisztító mellett használjunk bogároldót is! Ha unjuk, hogy a pár km után megjelenő elkenődött bogarakat csak nagy erőfeszítések árán tudjuk eltüntetni utunk végeztével, akkor a Gtechniq W8 bogároldó a tökéletes választás.

Miért bízzuk szakemberre a szélvédő tisztító applikálását?

A nanotechnológiás szélvédő tisztító készítmények felvitele az autó ablakaira speciális, megfelelő ismereteket követel meg a telepítőtől. Bár a termékek általában könnyen használhatók és alkalmazhatók minden előzetes gyakorlat nélkül, mégis javasolt egy professzionális kivitelezőre bízni a felvitelüket az alábbi okok miatt:

Tapasztalat és szakértelem

Mint minden nanotechnológiás bevonat vagy autóápolási termék, így a Gtechniq szélvédő tisztító felvitele is nagyfokú precizitást igényel. Egy szakértő rendelkezik a szükséges tapasztalattal és szakértelemmel ahhoz, hogy megfelelően alkalmazza azt a szélvédőre. Tisztában van az eljárás részleteivel, a megfelelő technikákkal és a legjobb eredmények eléréséhez szükséges protokollal. 

Szélvédő tisztító: egyenletes és sima felvitel

A nanotechnológiás G4 és G6 szélvédő tisztítót egyenletesen kell felvinni annak érdekében, hogy optimális hatékonyságot érjünk el. A szakember képes biztosítani, hogy a készítmény egyenletesen legyen eloszlatva a szélvédőn, elkerülve a foltokat vagy hiányosságokat, amelyek befolyásolhatják a tisztító hatékonyságát.

Biztonságos és körültekintő munkavégzés

Egy nanotechnológiás szélvédő tisztító olyan anyagokat tartalmazhat, amelyek irritálhatják a bőrt vagy a szemet. Egy hivatalos kivitelező tudatosan és biztonságosan dolgozik, megfelelő védőfelszerelést visel, és rendelkezik a szükséges applikáló eszközökkel, pl. Gtechniq AP3 koronggal. 

Tanácsadás és karbantartási útmutató

A professzionális telepítő nemcsak elvégzi a szélvédő tisztító felvitelét, hanem tanácsokat is adhat a megfelelő karbantartásról a termék maximális hatékonysága érdekében. Segítséget nyújthat a helyes alkalmazási technikák tekintetében, valamint ajánlhat olyan termékeket, amelyek segíthetnek a végeredmény megőrzésében vagy akár fokozásában.

További információra lenne szükséges termékeinket vagy szolgáltatásunkat illetően? Ne késlekedjen: keressen minket elérhetőégeinken keresztül!