Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Akkreditált Partner Program

Gtechniq akkreditált partner program nanotechnológiás autóápoló szerek számára. Ön is szeretné egy világot behálózó, megbízható, dinamikusan fejlődő márka kiemelt támogatását élvezni és csúcskategóriás kerámia bevonataival dolgozni? Akkor jelentkezzen hozzánk hivatalos Gtechniq partnernek, és legyen a legújabb tagja családunknak!

Gtechniq akkreditált partner program

A Gtechniqnél kiemelt figyelmet fordítunk és maximális törődést nyújtunk minden partnerünk számára. Célunk programunk keretében létrehozni egy olyan válogatott csoportot, amelynek tagjai képviselik cégünk értékeit, és prémium autó ápolására és karbantartására szolgáló termékeinket alkalmazzák.

Top termék: Crystal Serum Ultra

A Crystal Serum Ultra kerámia bevonat forradalmi áttörést jelent a felületvédelemben. Az eddig tesztelt legellenállóbb készítményünk használatával ragyogó megjelenés és simaság biztosítható az autónak, miközben keményen ellenáll a kémiai behatásoknak. Az eredmény hosszantartó nano védelem, páratlan színvonalú fényesség és könnyű tisztíthatóság még extrémebb körülmények között is. Minden szükséges feltételt biztosítunk ahhoz, hogy Ön szakszerűen tudja applikálni és hitelesen bemutatni a Gtechniq Crystal Serum Ultra kerámia bevonatot minden előnyével ügyfeleink számára.

Csúcskategóriás kerámia bevonatunk alkalmazása és a vele járó Gtechniq garancia kizárólag akkreditált partner program résztvevők számára elérhető.

A partner program előnyei

Több mint 20 éves tapasztalatunk, kiterjedt marketing tevékenységünk és sikert ösztönző kapcsolataink segítségével Ön is kitűnhet a szektorban, miközben kiemelt bevételre tehet szert. A Gtechniq akkreditált partner program keretében bővítheti termékünkkel kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudását, miközben élvezheti az általunk nyújtott támogatásokat. Hivatalos partnereink számára rendelkezésre bocsátunk minden szükséges erőforrást, így az Ön cége is növekedhet és előnyt szerezhet versenytársaival szemben.

Küldje el nekünk jelentkezését!

Felkeltettük érdeklődését akkreditált partner programunk iránt? Ez esetben nincs más dolga, mint kitölteni az alábbi jelentkezési űrlapunkat! Minden adatot bizalmasan kezelünk, és kizárólag abból a célból használjuk fel, hogy kifejezetten Önre szabhassuk szolgáltatásunkat. Kollégánk a jelentkezés elküldését követően rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot személyesen vagy telefonon az akkreditált partner program részleteivel kapcsolatban:

Elérhetőségeink:

 

Gtechniq Magyarország

1032 Budapest Kiscelli utca 74.

T: +36 1 250 1991

E: info@gtechniq.hu

Partner Program

Jelentkezzen viszonteladónak vagy vegyen részt Akkreditált Partner Programunkban!