Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Műanyag ápoló

A Gtechniq nanotechnológiás autó műanyag ápoló termékek a műanyag felületek hatékony és tartós karcolás elleni védelméért. Utolérhetetlen víz- és olajtaszító képesség kedvező áron: rendeljen tőlünk még ma!

Gtechniq műanyag ápoló termékek: miért éri meg tőlünk rendelni?

Kimagasló szakmai tapasztalat

A Gtechniq márka több, mint 20 évvel ezelőtt alakult meg. Tekintélyes tapasztalatunkat minőségi adalékanyagok használatával és a legmodernebb gyártási eljárásokkal ötvözzük, amelyeknek köszönhetően a Gtechniq műanyagápoló szerek valóban teljesítik az általuk ígért élettartamot és minőséget.  Termékeinket folyamatos teszteléseknek vetjük alá, hogy azok mind tartósságban, mind teljesítményben megfeleljenek a legmagasabb piaci elvárásoknak is.

Újgenerációs műanyag ápoló

Minden Gtechniq autóápoló alapja a nano-felülettechnológia. A felületre ható erők, formák és struktúrák mikroszkopikus méretben történő tanulmányozásával egy magasabb szintre lehet emelni készítményeink olyan tulajdonságait, mint karcállóság, szennyeződés taszítás, UV- és foltállóság, hosszantartó színstabilitás vagy könnyű használhatóság.

Magas szakmai tartalom

A Gtechniq műanyag ápoló termékeket úgy fejlesztettük ki, hogy már egyetlen használattal is elérhető legyen a kívánt hatás:

  • T1 gumi és műanyagápoló készítményünk például lehetővé teszi a fényesség szintjének szabályozását – egyetlen réteg felvitelével természetes szatén, míg több réteggel magasabb fényt érhetünk el.
  • A Gtechniq G4 műanyagfelület felújítóval kivételesen vékony (kb. 30 nanométer) réteget képezhetünk a felületen, amely újra eredeti állapotúvá varázsolja a műanyag felületeket, ráadásul megelőzhető annak későbbi fakulása is.

 

Minden Gtechniq termék előállításakor célunk, hogy azok hosszútávú és kiemelkedő megjelenést biztosítsanak, miközben figyelmet fordítunk a könnyű felhasználhatóságukra is.

Rekord idejű kézbesítés

Csapatunk kimondott gondot fordít arra, hogy minden vásárlónk számára maximális ügyfélélményt. A tranzakció beérkezését követően össze is állítjuk csomagját, majd mihamarabb átadjuk azt a futárszolgálatnak. Amennyiben még ma leadja rendelését, pár munkanapon belül már használatba is veheti Gtechniq autó külső műanyag ápoló készítményét! 

Autóápolási termékek egész arzenálja

Virtuális polcainkon a legváltozatosabb intelligens autótisztító és ápoló termékek találhatók, amelyek használatával mindenki teljeskörű védelmet és ragyogó megjelenést biztosíthat gépjárműve számára. Kínálatunkban elérhetők többek között csúcstechnológiás mosás és szennyeződés eltávolító szerek, gyorsbevonatok, nanokerámia bevonatok, kerék-, üveg- és plexiápolók, komplett autóápoló szettek és számos hasznos kiegészítő a mikroszálas applikátor korongtól kezdve az antivirális és antibakteriális technológiájú maszkokig. 

Autó műanyag ápolás a Gtechniqtől

Az autógyártásban egyre gyakrabban alkalmaznak műanyagot a jármű egyes felületeinek kialakításakor. Ennek oka az anyag előnyös tulajdonságai: ellenálló, alacsony önsúlyú, valamint olcsóbb, mint a fém. Azonban a műanyag felületek hajlamosak lehetnek a karcolódásokra, a fakulásra és a kopásra, ami rontja az autó kinézetét és értékét. Ennek elkerülése érdekében erősen ajánlott az ápoló használata az autó műanyag elemein.

Egy jó minőségű termék segít megtartani és újjáéleszteni a plasztik felületek fényét, emellett védelmet nyújt a kopás és a fakulás ellen. A Gtechniq nanotechnológiás műanyag ápoló készítmények megőrzik a műanyag felületek rugalmasságát, ezzel megakadályozzák a karcolódások kialakulását. Extra rétegként kémiailag kötődnek a plasztik felület részecskéihez, majd felcserélik molekuláris szerkezetük egy részét az adott műanyag elemével. Az eredmény egy roppant tartós és tiszta védőréteg.

A Gtechniq felületmegújítók védelmet nyújtanak a UV-sugárzás ellen is, ami a fő oka a műanyag felületek fakulásának. Kivételesen vékony, optikailag tiszta felületet képeznek, így a már kikopott felületek újra újszerű, eredeti állapotukban tündökölhetnek a fényes, mázas, mű megjelenés helyett. Termékeink emellett ideálisak megelőzésre is: javítják a műanyag felületek ellenállóságát a környezeti hatásokkal szemben, pl. sós környezet vagy magas páratartalom.

További kérdései merültek fel termékeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Akkor vegye fel a kapcsolatot segítőkész munkatársainkkal!