Miért Gtechniq?

AZ OKOS MEGOLDÁS

Technológia

Ha a legjobbat szeretné az autójának, ne keressen tovább. A Gtechniq összeköti az innovációt a valósággal, és fejlesztéseinek köszönhetően a világ egyik legjobb felület ápoló termékeit nyújtja. A Gtechniq megalkotása Drew Gill, angol kvantumfizikus innovációjához kötődik, aki a piacon fellelhető fényezésvédő bevonatokban csalódva elhatározta, hogy létre hozza a piac leghatékonyabb termékeit.

Minden Gtechniq termék innovációra és tudományra alapozott, mindemellett szem előtt tartva a könnyű felhasználhatóságot is. A Gtechniq termékskála célja a maximális, hosszútávú, kiemelkedő megjelenés kölcsönzése és magasfokú védelem biztosítása a természet erőivel szemben, napról napra.

A Gtechniq beépíti a felülettudományt minden gyártott termékébe. A nano méretű kompozit anyagok teljesítményének kiaknázásával és szélsőségekre történő tesztelésével a Gtechniq garantálja, hogy minden terméke erőteljesebben és okosabban fejti ki hatását, mint bármi más, amit valaha kipróbált.

FORMULA 1

2014 óta hivatalos partnerei vagyunk a Racing Point Formula 1-es csapatának. Partnerkapcsulatunk több puszta szponzorációnál, termékeinket használják is a versenyek során. A tesztelések során a csapat arra jutott, hogy a 10h-s kerámia bevonatunk a Crystal Serum Ultra segít megőrizni a versenyautó aerodinamikai képességeit a versenyek során. Az aerodinamikailag érzékeny karosszéria elemeket megvédi a verseny során felrepülő és rájuk ragadó gumidaraboktól, egyéb szennyeződésektől.