Gtechniq Kerámia Bevonat

SMART SURFACE SCIENCE

Mi a Gtechniq kerámia bevonat és mire alkalmazható?

A Gtechniq kerámia bevonat egy folyékony polimer, ami a jármű karosszériájára kerül felhordásra. A bevonat kémiai kötést létesít a jármű gyári fényezésével és így egy extra védőréteget formál. A kerámia bevonatok általánosságban nem váltják ki a karosszériavédő fólia (PPF) használatát, ami erősebb behatások esetén (kavicsok, karcolások, stb.) magasabb védelmet nyújt a járműnek.

A Gtechniq kerámia bevonat fényezéssel létesített kémiai kötésének köszönhetően időtálló bevonatot képez, így nem szükséges a néhány havonta történő újbóli felhordás.

Röviden, a Gtechniq kerámia bevonat további védelmet nyújt a jármű külsejének és segít az eredeti megjelenésének megtartásában hosszabb távon, úgy, hogy a külső felület ápolására és tisztítására ritkábban van szükség, mint normál esetben. A kerámia bevonat legfontosabb előnyei:

 

A Gtechniq kerámia bevonat egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy víztaszító hatással bír, ami azt eredményezi, hogy a vízcseppek gyöngy formát vesznek fel és könnyedén legurulnak a felületről. Ez egyben azt is jelenti, hogy a sár és egyéb szennyeződések nehezebben tapadnak meg a felületen, valamint a mosás során, könnyebben is távolítható el a felületről. Mindez nem jelenti azt, hogy minden vízcsepp legurul a járműről, főleg akkor nem, ha az nincs mozgásban. A víztaszító hatás növelhető egy extra réteg Gtechiq EXO bevonattal, valamint a láthatóan megszáradt cseppek esetén sincs szükség teljes mosásra, mivel azok könnyedén eltávolíthatóak, a Gtechniq Gyorstisztító spray segítségével.

A fényezés egyik nagy ellensége a maró hatású, akár természetes szennyeződések, mint például a madárürülék. A Gtechniq kerámia bevonatnak köszönhetően a maró hatású szennyeződések nem érintkeznek közvetlenül a fényezéssel így azt nem károsítják, valamint a Gtechniq kémiai ellenálló felületének köszönhetően a bevonatot is csak jelentősen hosszabb idő alatt tudná károsítani. Ezek a maró hatású szennyeződések is könyebben eltávolíthatók a rendszeres mosás alkalmával.

A hosszan tartó csillogóan fényes megjelenés kulcsa a Gtechniq kerámia bevonat. A Gtechniq több fényt és erősebb, mélyebb színhatást kölcsönöz a jármű fényezésének.

Ha egy jármű sokat áll napon, a festés lassan el kezd oxidálódni, ami fakulást és mattulást okozhat. A Gtechniq kerámia bevonat megvési a jármű fényezését a nap káros UV sugaraitól, így lassítva az oxidáció folyamatát.

Ha erősebb védelmet szeretne, akár kőfelverődés, karcolások és hasonló sérülésekkel szemben, ajánljuk LLumar karosszériavédő fólia alkalmazását, majd Gtechniq HALO bevonattal történő ellátását a felsorolt tulajdonságok elérése érdekében.