Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Gtechniq Kerámia Bevonat

SMART SURFACE SCIENCE

Mi a Gtechniq kerámia bevonat és mire alkalmazható?

A Gtechniq kerámia bevonat egy folyékony polimer, ami a jármű karosszériájára kerül felhordásra. A bevonat kémiai kötést létesít a jármű gyári fényezésével és így egy extra védőréteget formál. A kerámia bevonatok általánosságban nem váltják ki a karosszériavédő fólia (PPF) használatát, ami erősebb behatások esetén (kavicsok, karcolások, stb.) magasabb védelmet nyújt a járműnek.

A Gtechniq kerámia bevonat fényezéssel létesített kémiai kötésének köszönhetően időtálló bevonatot képez, így nem szükséges a néhány havonta történő újbóli felhordás.

Röviden, a Gtechniq kerámia bevonat további védelmet nyújt a jármű külsejének és segít az eredeti megjelenésének megtartásában hosszabb távon, úgy, hogy a külső felület ápolására és tisztítására ritkábban van szükség, mint normál esetben. A kerámia bevonat legfontosabb előnyei:

 

Könnyebb tisztítás

A Gtechniq kerámia bevonat egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy víztaszító hatással bír, ami azt eredményezi, hogy a vízcseppek gyöngy formát vesznek fel és könnyedén legurulnak a felületről. Ez egyben azt is jelenti, hogy a sár és egyéb szennyeződések nehezebben tapadnak meg a felületen, valamint a mosás során, könnyebben is távolítható el a felületről. Mindez nem jelenti azt, hogy minden vízcsepp legurul a járműről, főleg akkor nem, ha az nincs mozgásban. A víztaszító hatás növelhető egy extra réteg Gtechiq EXO bevonattal, valamint a láthatóan megszáradt cseppek esetén sincs szükség teljes mosásra, mivel azok könnyedén eltávolíthatóak, a Gtechniq Gyorstisztító spray segítségével.

Védelem a maró szennyeződésektől

A fényezés egyik nagy ellensége a maró hatású, akár természetes szennyeződések, mint például a madárürülék. A Gtechniq kerámia bevonatnak köszönhetően a maró hatású szennyeződések nem érintkeznek közvetlenül a fényezéssel így azt nem károsítják, valamint a Gtechniq kémiai ellenálló felületének köszönhetően a bevonatot is csak jelentősen hosszabb idő alatt tudná károsítani. Ezek a maró hatású szennyeződések is könyebben eltávolíthatók a rendszeres mosás alkalmával.

Fényesebb megjelenés

A hosszan tartó csillogóan fényes megjelenés kulcsa a Gtechniq kerámia bevonat. A Gtechniq több fényt és erősebb, mélyebb színhatást kölcsönöz a jármű fényezésének.

Védelem az UV ellen

Ha egy jármű sokat áll napon, a festés lassan el kezd oxidálódni, ami fakulást és mattulást okozhat. A Gtechniq kerámia bevonat megvédi a jármű fényezését a nap káros UV sugaraitól, így lassítva az oxidáció folyamatát.

Gtechniq kerámia bevonatok összehasonlítása

Crystal Serum Ultra

Crystal Serum Light

C1 Kristálylakk

HALO Flexibilis Fólia Bevonat

A kerámia bevonat karbantartása

A kerámia bevonatokat azért telepítik, hogy könnyebbé tegyék az autó karbantartását, és extra védelemmel lássák el az autó fényezését. Ahhoz azonban, hogy erre minél tovább képesek legyenek, a kerámia bevonatoknak is szükségük van karbantartásra, vagy extra védelemre

Extra védelem

Az extra védelemmel biztosak lehetünk abban, hogy kerámia bevonatunk hosszú éveken át a lehető legjobban fog teljesíteni. Játszi könnyedséggel fogjuk tudni lemosni, karbantartani autónkat.

EXO Ultra Tartós Vízlepergető Bevonat

C2 Folyékony Kristály kerámia gyorsbevonat

Easy Coat kerámia gyorsbevonat

Quick Detailer kerámia tartalmú gyorstisztító

Karbantartás

Gyakran felmerülő kérdés, hogy hogyan ápoljuk a kerámia bevonattal kezelt autókat. A piacon fellelhető számtalan termék között könnyedén elvész az ember, hogy mit, és hogyan is kellene használni. Arról nem is beszélve, hogy lehet hogy többet ártunk vele, mint segítünk. Mi kifejezetten azt a célt szem előtt tartva fejlesztettük ki, és fejlesztjük tovább ápoló és tisztító termékeinket, hogy ne tehessenek kárt a kerámia bevonatokban.

Mélytisztító samponunk, a Gwash pl. nem tartalmaz semmi olyan hozzáadott anyagot amik extra védelmet, és csillogást ígérnek, ellenben néhány a piacon fellelhető samponnal. Ezek az adalékok károsíthatják a telepített kerámia bevonatokat, ezért nem javasoljuk ezek használatát. A Gwash-hoz hasonlóan szinte az összes tisztítószerünk, pl. röprozsda eltávolítónk, és a bogároldónk sem károsítja a kerámia bevonatokat, waxokat.

Magasabb fokú védelmet szeretne?

Ha erősebb védelmet szeretne, akár kőfelverődés, karcolások és hasonló sérülésekkel szemben, ajánljuk LLumar karosszériavédő fólia alkalmazását, majd Gtechniq HALO bevonattal történő ellátását a felsorolt tulajdonságok elérése érdekében.