Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Impregnáló spray

A Gtechniq nanotechnológiás impregnáló spray család az egyik legjobb választás, hogy biztosítsuk gépjárművünk számára a hatékony nedvesség és szennyeződés elleni védelmet. Legyen szó az üveg- és plexifelületek vízlepergető képességéről vagy vízalapú foltok megelőzéséről a szöveteken, termékeink minden körülmények között nagyfokú ellenállást biztosítanak a kezelt felületnek. Ismerje meg a Gtechniq impregnáló folyadék megoldásokat, és biztosítsa autója számára a hosszantartó hidrofób hatást: rendeljen tőlünk még ma!

Miért a Gtechniq impregnáló spray?

A Gtechniq vízlepergető spray variációk átlag feletti víztaszító képességgel rendelkezik, miután roppant erős kémiai kötéssel kapcsolódnak a felülethez. A nanotechnológiás szer egy láthatatlan réteget képez, amely behatol és kitölti a mikropórusokat és repedéseket. Ennek köszönhetően több hónapon keresztül is képesek biztosítani az üvegen, plexin vagy szöveten a kívánt taszító hatást.

Nano-bevonat a jobb kilátás érdekében

Igencsak balesetveszélyes tud lenni, amikor egy hatalmas zivatarban közlekedünk gépjárművünkkel és szinte alig látunk ki a zuhogó esőtől az ablakon. A nano-réteggel ellátott üvegen és plexin nem tapad meg a folyadék és a különböző szennyeződések, hanem csepp formájában lepereg a felületről. Az impregnáló spray olyannyira hatékony, hogy még alacsony sebességnél is remekül pergeti a vizet – 60 km/h felett pedig szinte teljesen lefolyik a felületről az eső. Az esővíz mellett ráadásul nem kell aggódnunk a menet közben a szélvédőre ragadt bogarak vagy madárürülék miatt sem, miután pár mozdulattal könnyedén eltávolíthatók.

Impregnáló spray a textíliák védelméért

A Gtechniq termékek egyes típusai nemcsak az üveg- és plexifelületek védelmére alkalmasak, hanem az autók kárpitja és textiljei számára is. Egy kabrió ponyvájának az egyik legnagyobb ellensége a zord időjárás. Az utastér szövetei pedig gyakran piszkolódik be a gyerekek ragacsos kezei, a házi kedvencek koszos mancsai, kiloccsanó italok vagy az ülésen elhelyezett sportfelszerelések miatt.

A textil impregnáló spray a kabriók tetőponyvájának vagy az ülések anyagával is tartós kötést tudnak létrehozni. A használatukat követően sem a foltok, sem pedig a nedvesség nem lesz képes behatolni a matériába a kialakult nanoréteg miatt. Így nem kell majd aggódni, hogy a szennyeződések miatt idő előtt újra kell kárpitozni gépjárművünket.

Mi a Gtechniq vízlepergető impregnáló spray sikerének a titka?

Cégünk minden felületápoló termékünk esetében a tudományra és az innovatív megoldásokra támaszkodik. A nanotechnológiának köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy mikroszkopikus szintű védelmet biztosítsunk a felületek védelmére. Egy Gtechniq impregnáló spray felülmúlja a hagyományos hidrofób bevonatok teljesítményét, mivel nano-szinten taszít minden folyadékot és szennyeződést. A használatából fakadó legnagyobb előnyök:

Magas szintű védelem

Amikor az impregnáló spray felkerül a kívánt felületre, az anyag hidrofóbbá és oleofóbbá válik. Más szóval egyaránt taszítja a folyadékokat és a szennyeződéseket, mint a víz, olaj, por, madárpiszok stb.

Impregnáló spray: költséghatékony

A megszokott készítményekkel szemben a nanotechnológiás Gtechniq impregnáló spray bevonata nagyobb szintű és hosszabb védelmet kínálnak ugyanakkora területen. Ebből adódóan ritkábban kell őket alkalmazni, amivel hosszútávon pénzt takaríthatunk meg. A megtakarításhoz emellett az is hozzájárul, hogy kevesebb pénzt kell költeni majd a különböző tisztítószerekre.

Kevesebb tisztítás

Termékeink erős kémiai kötéssel kapcsolódnak az üveghez/plexihez/szövethez, így páratlan védelmet biztosítanak. A víz és a szennyeződések nem képesek megtapadni a felületen, vagyis ritkábban kell takarítani autónkat. A kevesebb tisztogatás mellett ráadásul a foltok gyorsabban és könnyebben eltávolíthatók a felületről.

Impregnáló spray: könnyű alkalmazás

A Gtechniq impregnáló spray családot bárki könnyedén alkalmazhatja, csupán néhány egyszerű lépést szükséges követni. Mindössze egy applikáló korongra és egy védőkesztyűre van szükség. A készítmény letisztított felületre történő felvitelét és elegyengetését követően hagyjuk pár percet hatni, majd a mikroszálas törlővel alaposan töröljük le.

Gtechniq webáruház: mire számíthat, ha tőlünk rendel?

Szakértelemre és 20+ év tapasztalatra

Napjainkban sajnos egyre több olyan autóápolási termékkel találkozhatunk, amelyek sok mindent ígérnek, használatukkor azonban nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. A Gtechniq célja, hogy minden vásárlónk azt kapja, amit autója külső / belső felületei megérdemelnek, és még annál is többet. Több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy Önnek mire van szüksége: olyan készítményekre, amelyek mind tartósságban, mind teljesítményben megfelelnek az autóipa legmagasabb elvárásainak is.

Csapatunkkal ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleinknek prémium kategóriás autókozmetikai szereket kínálhassunk. Szüntelenül keressük az újabbnál újabb megoldásokat, amelyekkel még hatékonyabbá tehetjük termékeinket. Előállításukkor a tökéletességre törekvés elve vezérel minket, amelyeket szélsőséges tesztelési gyakorlatokkal párosítunk, hogy készítményeinkből a legtöbbet hozzuk ki. Az eredmény egy olyan csúcsteljesítményű impregnáló spray, amelyre minden körülmények között lehet számítani.

Villámgyors impregnáló spray kiszállításra

Vásárlóinkat minden tekintetben teljes mértékben igyekszünk kiszolgálni, hogy teljes mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal. Ennek érdekében egy percet sem késlekedünk, ha termékeink kiszállításáról van szó. Miután Önnek sikerült kiválasztania a céljainak megfelelő impregnáló spray terméket, a rendelés feldolgozását követően gyorsan össze is állítjuk csomagját, majd átadjuk azt a futárszolgálat munkatársának. A Gtechniq webshopon vásárolt készítmények kivétel nélkül villámgyorsan, mindössze pár munkanapos szállítási idővel meg is érkeznek a megadott címre. Amennyiben kíváncsi megrendelése aktuális helyzetére, használja az e-mailben kapott nyomkövetési számot! Emellett a kiszállítás várható idejéről telefonon is lehetősége van egyeztetni a kézbesítővel.

Széles országos partner- és viszonteladói hálózatra

Cégünk minden tudásával azon fáradozik, hogy vásárlóink maximálisan kihasználhassák az autókozmetikai szereinkben rejlő potenciált. Partnerkapcsolatainknak valamint kiterjedt viszonteladói hálózatunknak köszönhetően az ország számos pontján könnyen és gyorsan elérheti a Gtechniq támogatását. Ha segítségre, információra lenne szüksége impregnáló spray termékével vagy használatával kapcsolatban, bátran keresse fel személyesen viszonteladóink, kivitelezőink vagy akkreditált partnereink egyikét! Csapatunk az Ön rendelkezésére bocsátja minden létező erőforrását annak érdekében, hogy megtapasztalhassa egy világot behálózó, dinamikusan bővülő és megbízható márka összes előnyét.

Autókozmetikai készítmények széles választékára

A Gtechniq impregnáló spray termékek csupán töredéke annak a repertoárnak, amelyek elérhetők webáruházunk virtuális polcainkon. Legyen szó szennyeződés taszításról, karcállóságról, UV védelemről, foltállóságról, könnyű tisztíthatóságról vagy hosszantartó fény- és színezés védelemről, minden célra kínálunk minőségi készítményt.

Mind a külső, min a belső felületek védelmére elérhetők autókozmetikai és autó tisztító szerek: nanotechnológiás kerámia bevonatok, gyorsbevonatok, gumiápolók, autó samponok, alufelni tisztítók, üveg-, plexi-, fémtisztítók, mosás- és szennyeződés eltávolítók, autó belső tisztítószerek a bőr, műanyag vagy szövet felületek védelmére és ápolására és így tovább. Weboldalunkon emellett számos útmutató videó és hasznos tanács / segédlet is található, amelyek segítségével könnyen, gyorsan, biztonságosan és hatékonyan telepítheti újonnan vásárolt Gtechniq termékét.

Felkeltették érdeklődését termékeink, esetleg további információkra lenne szüksége?

Ne habozzon: keresse kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!