Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Gumiápoló

A megfelelő gumiápoló kiválasztása elengedhetetlen, hogy a jármű gumi alkatrészei sokáig épek és foltmentesek maradjanak. A Gtechniq csúcstechnológiás készítmények ragyogó szépséget és hosszantartó nano-felületvédelmet garantálnak télen-nyáron: rendeljen tőlünk gumiápoló terméket még ma!

Miért fontos a gumiápoló használata?

A gumiabroncs

Egy autógumi két alapvető részből tevődik össze: a felületi réteget alkotó kordokból, valamint az ezeket körülvevő, futófelületet képező elasztomerből. Utóbbi beburkolja a szálakat annak érdekében, hogy egyrészt pozícióban tartsa, másrészt megvédje őket a kopástól. Az összetétele különféle gumi-kompozitokból állhat egyéb kémiai vegyületekkel, vagy egyszerűbben fogalmazva: gumiszerű anyag némi adalékanyaggal keverve. Az abroncsok nyitott szerkezete miatt azok idővel bekoszolódnak és a piszok bejuthat a felületi rétegbe is.

Egyéb gumi alkatrészek

A gépjárművekben számos egyéb gumielem található az abroncsokon kívül (autóüvegek gumitömítései, az ajtók burkolata stb.). Ezen alkatrészek közül sok komoly mechanikai terhelésnek, vegyi- illetve hőhatásnak van kitéve. Az időjárás viszontagságain és a mindennapi használatból fakadó elhasználódáson túl olyan ártalmatlannak tűnő dolgok is károsíthatják a gumirészeket, mint például túl sok szappant használunk mosáskor. Ha ugyanis a gumi nagyon kiszárad, elkezd repedezni, aminek következtében idő előtt tönkremegy.

Az autó rendeltetésszerű használatához az szükséges, hogy mind az abroncsok, mind a gumi alkatrészek hibátlanul működjenek életciklusuk alatt. Ehhez nagymértékben hozzájárulhatunk azzal, ha rendszeresen kezeljük őket karbantartás alkalmával. Egy gumiápoló megakadályozza az UV sugarak káros hatását, taszítja a port és a szennyeződéseket, emellett kondicionálja az anyagot. A termék tisztítja és fenntartja a gumi alkatrészek rugalmasságát, felfrissíti azok színeit, valamint meghosszabbítja az élettartamukat.

Gtechniq gumiápoló: miért érdemes tőlünk rendelnie?

Autó gumi ápoló gyártás több, mint 20 év tapasztalattal

Cégünk története több, mint 2 évtizeddel ezelőtt kezdődött, amikor is Drew Gill kvantumfizikus a piacon kapható fényezés védelmet szolgáló autóápolási szerekben csalódva úgy határozott, hogy létrehozza a Gtechniq márkát. A cél olyan készítmények megalkotása volt, amelyek mind tartósságban, mind kinézetben megfelelnek a legmagasabb autóipari elvárásoknak is. 2001 óta a nano-méretű felülettechnikában tett számos kutatásunk és kísérletezésünk eredménye egy átlag feletti teljesítménnyel rendelkező autóápoló termékcsalád hatalmas választékban. Ez idő alatt a lelkesedésünk egy másodpercre sem tört meg, és még mindig ugyanolyan szenvedéllyel végezzük termékeink innovációját.

Csúcshatású nanotechnológiás gumiápoló

Amennyiben Ön a legjobbat szeretné autója abroncsai és gumielemei számára, akkor ne is keressen tovább! A Gtechniq gumiápoló spray és egyéb termékek a legújabb nanotechnológiát alkalmazva fejlesztettük ki, így korábban elérhetetlen szintű tartósságot, valamint víz- és portaszítást garantálnak. A nanorészecskék ugyanis molekuláris szinten kötődnek a kezelt felülethez – a két anyag szerkezetének egy része gyakorlatilag összekapcsolódik. Gumiápoló készítményeinknek köszönhetően autójának gumialkatrészei sokáig rugalmasak és fényes mélyfeketék maradnak, miközben ellenállnak az időjárás okozta kihívásoknak az erős napsugaraktól kezdve a só maró hatásáig.

Gyors gumiápoló kiszállítás országos lefedettséggel

Miután sikerült kiválasztani az Ön számára szükséges gumiápoló szereket, mi gondoskodunk azok mihamarabbi kiszállításáról. A rendelés leadását követően mi rögtön elkezdjük összeállítani csomagját, majd mihamarabb átadjuk a GLS futárszolgálatnak. Amennyiben tőlünk rendel, nem kell elkallódott megrendelésektől és több hetes várakozástól tartania – mindössze néhány munkanapon belül már használhatja is Gtechniq gumiápoló termékét! A szállításról e-mailt és nyomkövetési számot is küldünk, emellett a futárral telefonon is egyeztetni lehet a küldemény várható érkezését.

Számos egyéb minőségi autóápolót is beszerezhet egy helyről

Tekintélyes kínálatunkban nemcsak gumiápoló készítmények elérhetők autója tisztításához és karbantartásához. Termékeink használatával a leghomályosabb fényezés is újra csillogóvá varázsolható, miközben hatékony védelmet biztosíthat a felületeknek hosszú időn át. A Gtechniq autóápolási és tisztítási megoldásainak köszönhetően Ön olyan tulajdonságokkal ruházhatja fel szeretett gépjárművét, mint szennyeződés taszítás, karcállóság, UV- és foltállóság, könnyű moshatóság vagy tartós fény / színstabilitás.

Webshopunkban elérhetők többek között prémium kerámia bevonatok, gyorsbevonatok, üveg-, plexi- és fémápoló szerek, autóbelső tisztítószerek, bogároldók és különböző kiegészítők is. Tudjuk, hogy ennyi autóápolási termék között nem könnyű eligazodni. Ezért, amennyiben segítségre lenne szüksége kiválasztani az Ön számára ideális Gtechniq készítményt vagy további információkat szeretne megtudni róla, keresse bizalommal szakértő kollégáinkat.

Kivitelezési árajánlattal vagy időpont egyeztetéssel összefüggésben lépjen kapcsolatba akkreditált Gtechniq partnereink egyikével!