Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Garancia Regisztráció

Köszönjük, hogy regisztrálja Gtechniq garanciáját! Kérjük alaposan olvassa el a garancia feltételeit, mielőtt hozzájárulna és elfogadná azokat.

Ki kell nyomtatnia vagy el kell mentenie a számítógépére a garanciális szerződési feltételek másolatát, amennyiben a későbbiekben szüksége lenne rá garanciális ügye intézéséhez.

Garanciális Feltételek - kattintson az elolvasáshoz

Köszönjük, hogy professzionálisan telepített Gtechniq bevonatot vásárolt, amely helyes felhordás és gondos ápolás esetén biztosítja, hogy járműve fényezése az elkövetkező években megőrizze kifogástalan állapotát.

Ez a garancia az alábbi, professzionálisan alkalmazott bevonatokra vonatkozik az alábbiakban meghatározott időtartamokra:

TermékGarancia időtartama (év)
Platinum5
C1 Kristálylakk5
Crystal Serum Light5
Crystal Serum Ultra9

Garantáljuk, hogy a fenti bevonatok nem szennyeződnek vagy színeződnek el. De ha igen, akkor megjavítjuk a sérült területeket, és díjmentesen újra felvisszük a bevonatot.

Megjegyzés: A Gtechniq garancia fenntartása érdekében a garancia időtartama alatt 12 havonta el kell látogatnia a telepítést végző akkreditált Gtechniq kivitelezőhöz. Amennyiben ez nem lehetséges (pl.: lakcím változás miatt), akkor kérjük vegye fel irodánkkal a kapcsolatot. Erre azért van szükség, hogy átvizsgálhassák a jármű felületét, és tanácsokat adhassanak karbantartásával kapcsolatban. Ez az ellenőrzés ingyenes, és az Ön számára megfelelő időben megszervezhető.

Felhívjuk figyelmét, hogy a garanciális szemlézés nem terjed ki autómegőrzésre, valamint megfelelő tisztaságúnak kell lennie, hogy a szemlét megfelelően el lehessen végezni.

A garancia nem terjed ki:

 • ütközések, balesetek, karcolások, kopás, vandalizmus, kőfelverődés, égés által keletkezett sérülésekre és egyéb vegyi anyagokra, festékekre, bevonatokra melyek nem autófényezésen való használatra lettek fejlesztve.
 • rozsdakárra
 • matt vagy szatén felületre való telepítésre
 • fényezésen kívül bármilyen egyéb anyagú felületre való telepítésre
 • bármilyen egyéb, nem Gtechniq bevonat által okozott sérülésre
 • a bevonat hibás felhordására
 • autógyártói hibára, vagy a bevonat telepítése előtt a fényezésen végzett munkára, amely eredményeképp jelentkezhetnek:
 • fényezési hibák, beleértve pelyhesedés, hámlás
 • idegen anyag a fényezésben
 • narancsbőr hatás
 • lakkréteg leválás

Megjegyzés: Ez a garancia csak a fenti táblázatban szereplő bevonatokra vonatkozik, és nem ruházható át. A garancia érvénytelen:

 • Ha a bevonat nem akkreditált Gtechniq partner által lett telepítve.
 • Ha már két korábbi alkalommal igényt nyújtott be ugyanazon garanciára vonatkozóan.
 • A sérülés egy olyan országban történik, amely eltér a telepítés országától, vagy a telepítés idején nem jelen forgalmazónk az adott országban.
 • Bár nem vállalunk felelősséget hibásan telepített termékért, de ha általunk elismert szakember telepítette, és Ön elégedetlen mind a kivitelezés minőségével, mind a telepítő eljárásával a panaszát illetően, akkor – feltéve, hogy a bevonat felhordásától számított 30 napon belül értesít minket – az Ön nevében felvesszük a telepítővel a kapcsolatot, és megpróbálunk egy mindenki számára kielégítő, tisztességes megoldást találni a problémára.
 • Ha nem képes felmutatni a garanciális hitelesítési kódját.

Ez a garancia nem befolyásolja a Fogyasztói Szerződésekben foglalt törvényes jogait a hibásan vagy tévesen megnevezett, leírt árukkal kapcsolatban.

A Gtechniq bevonat minőségének fenntartása érdekében határozottan javasoljuk, hogy használja a www.gtechniq.hu oldalon elérhető utóápolási termékeinket, és kövesse a gondozási útmutatónkat: https://gtechniq.hu/hogyan-mossunk-autot/

Garanciális probléma esetén Önnek, vagy a bevonatot telepítő szakembernek e-mailt kell küldenie az info@gtechniq.hu e-mail címre, a nevével, telefonszámával, a garancia hitelesítési kódjával, a sérülésről készített fényképpel és rövid ismertetésével. Ezután egyeztetjük a bevonat állapotának ellenőrzését, szokásos munkaidőben, az ellenőrző szakember által meghatározott helyszínen.