Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Alufelni tisztító

A Gtechniq alufelni tisztító szerek használatával újra csillogóvá varázsolhatja autója keréktárcsáit. Innovatív ápolószereink kíméletes és intenzív tisztítóhatásuknak köszönhetően még a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyedén eltávolítja és biztosítja a felnik hosszú élettartamát. Szemezgessen nanotechnológiás alufelni tisztító kínálatunkból, és rendeljen tőlünk még ma!

Miért fontos az alufelni tisztító használata?

A felni az autónak egy olyan része, amelyet még a legnagyobb óvatosság mellett sem fogunk tudni megóvni a piszoktól. Ezért ahhoz, hogy gépjárművünk vonzó megjelenése megmaradjon, elengedhetetlen a keréktárcsa rendszeres takarítása.

A művelet nehézsége abban rejlik, hogy a felnin rengeteg makacs szennyeződés tapad meg, mint olaj, bitumen, agyag, korom, gyanta – ezen lerakódásokat aztán a nap és az eső erősen az anyagra dolgozza. Bár a tisztogatás és a törlés sokat segíthet, sajnos azonban ilyen könnyen nem fogunk tudni megszabadulni a kosznyomoktól.

Sokan próbálkoznak házi praktikákkal, például szódabikarbónával, mosószódával, tűzhelytisztítóval vagy akár sósavval is – ezek azonban hosszú távon csak többet ártanak a felninek, mint használnak. Miután ezen vegyszerek hatását nem szabályozhatjuk pontosan, és lemarhatják, tönkretehetik a keréktárcsa felületét. Így ezen termékeket semmiképp ne használjuk autóápolásra, csakis alumíniumra alkalmas, kifejezetten felnikre kifejlesztett tisztítószereket.

Honnan lehet tudni, hogy sikerrel jártunk-e?

Amennyiben a takarítás után nem látni a felületen sem fékpor, sem repülőrozsda nyomait, akkor jónak mondható a végeredmény. A műveletet követően a keréktárcsa a megfelelő alufelni tisztító szerek használatával sokáig szép fényes és csillogó marad, és megnehezíti a szennyeződések megtapadását.

Ha sikerrel jártunk, nem fogunk sötétedést, foltosodást tapasztalni egy esős vagy tűző napon történő autózást követően sem. A maximális hatásért ezután még áttörölhetjük a felnit mikroszálas törlőkendővel, egy extra védőbevonat felvitelével pedig akár több évre is hatékony védelemmel láthatjuk el autónk kerekeit.

Gtechniq alufelni tisztító szerek: milyen előnyei vannak?

Intelligens felületkezelés

A Gtechniq nanotechnológiás alufelni tisztítók rendkívüli módon megkönnyítik a karbantartást. Egyedülállóan erős réteget képeznek a felületen, így kiemelkedő folt- és szennyeződésállóságot garantálnak. A felhasznált adalékanyagoknak köszönhetően pedig olyan extra tulajdonságokkal ruházzák fel a felnit, mint korrózióvédelem, vízlepergetés és savas eső okozta károk leküzdésére. Termékeinket úgy alkottuk meg, hogy hatékony, mégis kíméletes módszert kínáljon a potenciálisan káros piszkok eltávolítására és távoltartására.

Hosszú élettartam

Tudjuk, hogy a kerekek rendszeres takarításra szorulnak, ezért a legjobb védelemmel érdemes felruházni azokat. A Gtechniq alufelni tisztító spray és egyéb készítmények nem károsítják a bevonatot, miközben kiemelkedő teljesítményt produkálnak. Az alkalmazott nano felülettechnika olyan kémiai kötési mechanizmust tesz lehetővé a kerékfelület és a szer között, hogy extrémebb körülmények között is hosszú ideig megőrzik integritásukat.

Könnyű használat

Termékeink előállításánál minden alkalommal törekszünk a minél egyszerűbb használhatóságra. Csak öblítsük le az abroncsokat, hagyjuk megszáradni, majd vigyük fel a használati utasításnak megfelelően Gtechniq W6 Felni és Fémtisztítót a kerekeken. Ügyeljünk arra, hogy ne engedjük felmelegedni a felniket. Még a teljes megszáradása előtt öblítsük le a maradékot, szükség esetén pedig ismételjük meg a folyamatot. Ezt követően a tiszta keréktárcsákra hordjuk fel a Gtechniq C5 Felni Páncélt, amely kiváló folt- és szennyeződés-ellenállással ruházza fel a felniket, a féknyerget és a kipufogóvégeket egyaránt. Rendeltetésszerű alkalmazása esetén akár 2 évig is hatékony védelmet biztosíthat gépjárműve számára. A legjobb eredmény érdekében kövesse a terméket mellett feltüntetett használati utasítást.

Alufelni tisztító: miért a Gtechniq?

Szakértők által készített alufelni tisztító termékek

A Gtechniq immár több, mint két évtizede szolgálja ki a piacot intelligens nanotechnológiás autóápolási termékekkel a piacot. A cél mind a mai napig olyan készítmények előállítása, melyek mind tartósságban, mind kinézetben megfelelnek a legmagasabb autóipari igényeknek is.

Prémium alufelni tisztító szereink számos szélsőségekre történő tesztelés, kutatás és kísérletezés eredménye, hogy szélsőségesebb körülmények között is megállják a helyüket. Szakértő csapatunkkal folyamatosan keressük az új, innovatív megoldásokat és azok átültetését a gyakorlatba. Legyen szó minőségről vagy átlag feletti élettartamról, a Gtechniq autóápolókra mindig között számíthat.

Országos alufelni tisztító kiszállítás rövid időn belül <h3>

Miután sikerült megtalálni az Ön számára ideális alufelni tisztítót, csapatunkkal rögtön akcióba lépünk. A rendelést követően gyorsan összeállítjuk csomagját és átadjuk a GLS futárszolgálatnak. A szállításról egyaránt küldünk egy e-mailt és egy nyomkövetési számot is, valamint egyeztethet a futárral a küldemény várható érkezéséről telefonon keresztül. A webáruházunkban vásárolt árucikkekre nem kell majd hosszú heteket várnia – autóápolási termékeink mindössze néhány munkanapon belül megérkeznek a megadott címre.

Gtechniq: autóápoló termékek minden igényre

Kínálatunkban nemcsak alufelni tisztító és védőbevonat elérhető, hanem számos egyéb intelligens autótisztító és ápoló, amelyekkel felkészítheti autóját a mindennapok kihívásaira! Portfóliónkban helyet kaptak minőségi kerámia bevonatok, mosás- és szennyeződés eltávolítási szerek, üveg-, plexi- és fémápolók, gyorsbevonatok, autó belső tisztítók, kerék és műanyag felületápoló szerek, valamint hasznos kiegészítők és komplett autóápoló szettek is. Tökéletes felületvédelem gépjárműve számára minden alkalommal – ezek a Gtechniq profi autóápolási termékek.

További kérdései merültek fel, vagy kivitelezési árajánlattal kapcsolatban keresne minket? Akkor vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal!